La campanya 'Guanyem al 19' reparteix objectes, vals de compra i altres obsequis per fomentar el consum local.

La campanya 'Guanyem al 19' reparteix 50.000 targetes entre els clients del comerç local a Montblanc

Organitzada per l'Ajuntament i el gremi de comerciants, la iniciativa promou amb èxit el consum de proximitat

Montblanc va iniciar el passat mes de juliol una campanya per fomentar el comerç local i donar una alenada d'aire al sector comercial després de la pandèmia de la Covid-19. Organitzada per l'Ajuntament amb col·laboració amb la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i el suport del programa 'Treball als Barris', la campanya 'Guanyem al 19' ha dut a terme diverses accions amb què ha obsequiat els clients dels establiments de la localitat.

Així, s'han ofert gairebé quatre mil bosses de cotó orgànic per reduir l'ús de les bosses de plàstic, però sobretot, s'ha posat en marxa la promoció del 'rasca i guanya', amb què es poden obtenir 50.000 targetes per rascar i aconseguir objectes varis com motxilles, làmpades, carmanyoles, neveres portàtils, vals d'estacionament de zona blava, entrades per a la piscina municipal o vals de compra per valor de dinou euros. En total, s'estan repartint gairebé 10.000 premis que reparteixen uns cent seixanta comerços, serveis i establiments de restauració de la vila ducal.

Les targetes, a més, ofereixen la possibilitat de participar en el sorteig de vuit vals de compra per valor de cent euros i un val de compra per valor de dos-cents euros. Per participar-hi, només cal emplenar les butlletes amb les dades personals i dipositar-les fins al 29 d'agost a les urnes ubicades a l'Ajuntament de Montblanc, la Biblioteca i Concactiva.

La campanya 'Guanyem al 19' està resultant un èxit entre els clients i els establiments comercials de Montblanc.
La campanya 'Guanyem al 19' està resultant un èxit entre els clients i els establiments comercials de Montblanc. | Cedida

Guanyar la Covid-19 consumint proximitat

La campanya 'Guanyem al 19' és la primera que s'impulsa a la Conca d'aquest tipus, i vol transmetre un missatge de lluita contra el virus respectant les mesures sanitàries i fomentant també el consum responsable i local. S'allargarà fins ben entrada la tardor amb una gran rifa d'una cistella de productes i serveis dels establiments adherits per valor de tres mil euros. A poc a poc, s'aniran donant a conèixer més detalls de les pròximes propostes i es podran aconseguir més bosses de cotó orgànic a través de les xarxes socials.


La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Montblanc, Carme Pallàs, destaca que «el joc del rasca i guanya fa que els clients surtin dels comerços il·lusionats i amb un somriure». Però, especialment, destaca el paper del comerç local, que «ha estat vital durant el confinament i ha de seguir sent un dels puntals de la nostra vila». Per la seva banda, la presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montserrat Guinovart, ha celebrat que «la resposta està sent molt positiva tant dels clients com dels comerciants» i ha considerat que el pròxim pas és fidelitzar als clients.
 


Comentaris