Montblanc

Montblanc repartirà 700 entrades per promocionar el cinema al municipi

El consistori vol fer servir la campanya com a pretext per altres accions de suport a la cultura al municipi

L'Ajuntament de Montblanc inicia una campanya de promoció del cinema, que sota el lema 'Vine al cinema!' pretén repartir 700 entrades per assistir al Cinema del Casal montblanquí, vàlides fins al 31 de març del 2021.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons detalla el consistori, la crisi del coronavirus ha tingut un impacte demolidor en el sector cultural. Per aquest motiu, des de l'administració local s'ha decidit iniciar aquesta campanya, per promoure la cultura al municipi i incentivar l'afició al cinema a la vila.

Tal com el sector cultural en general s'ha adaptat a la situació de pandèmia de la millor manera possible; el Cinema del Casal montblanquí també ha adoptat les mesures higièniques més estrictes, per tal de garantir la seguretat dels assistents i frenar els contagis de coronavirus.

L'ajuntament explica que es faran arribar les entrades dels camps educatiu i cultural, per tal que els veïns de Montblanc puguin aconseguir les invitacions per, a través de la campanya, permetin promocionar el setè art a la Conca de Barberà.

Per últim, des del consistori s'avança que aquesta campanya servirà com a pretext per desenvolupar altres accions d'impuls cultural al municipi.


Comentaris