Alguns dels gravats paleolítics descoberts per Vergès

L'Espluga de Francolí sorteja àpats i allotjaments amb una campanya per animar al turisme a tornar

La nova campanya sortejarà premis entre tots aquells que comprin entrades per als recursos turístics municipals

L'Espluga de Francolí  promou una nova iniciativa de potenciació del turisme sota el lema 'L'excusa per tornar', una campanya de sortejos impulsada per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. Tots els que hi vulguin participar podran optar a diversos premis com nits d'hotel o àpats en restaurants.

Premis per tots aquells que visitin els indrets turístics del territori

Més concretament, se sortejaran  60 àpats i 32 nits en restaurants i allotjaments de l’Espluga entre tots aquells que comprin entradesesplugaturisme.cat pels diferents recursos turístics del municipi com les Coves de l’Espluga, la Fassina Balanyà i la Ruta Templera i Hospitalera.

Amb la compra d'entrades es podrà optar a algun dels  premis  del sorteig, que es realitzarà durant el mes d'agost i els guanyadors hauran de consumir el premi des del dia 1 de setembre fins al dia 31 d’octubre. D'aquesta manera, havent guanyat el premi a través de l'entrada, comporta 'tornar a l'Espluga'.

Aquesta campanya és una de les propostes de la taula de reactivació econòmica post-Covid-19, que va ser creada per l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, amb el suport de tots els grups municipals, per reactivar les activitats econòmiques i turístiques del territori on, per exemple, s'hi destinaran 2.500 euros per aquesta nova campanya.

En aquest sentit, des de l'ajuntament s'apunta que «malgrat que sigui una acció puntual repercutirà directament sobre el  sector, amb l’objectiu de mitigar els efectes que la pandèmia està tenint sobre l’activitat turística».