GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’estació d’autobusos de Montblanc canvia de lloc provisionalment

Les obres de construcció de la passarel·la a la zona fluvial del pont vell afectarà el pas de vehicles i l’estació es trasllada al carrer Jaume Llecha durant dos mesos
El pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna també quedarà afectat per les obres. | Cedida

 

A partir del proper dilluns dia 4 de febrer, l’estació d’autobusos de Montblanc es trasllada de lloc, de forma provisional, ja que comencen les obres de construcció de la passarel·la a la zona fluvial del Pont Vell de la capital de la Conca de Barberà.

 

Aquestes obres tindran afectacions en el trànsit i una d’elles és en l’estació d’autobusos, que estarà ubicada al carrer Jaume Llecha, just davant del CAP, on estarà senyalitzada i delimitada amb pilones de formigó en els dos sentits de la marxa.

 

Està previst que aquests treballs tinguin una durada de dos mesos, la qual cosa afectarà també el pas de vehicles pel pont de la Muralla de Santa Anna.

 

Plànol de Montblanc on es veu la ubicació provisional de l'estació d'autobusos. | Cedida

 

Però hi haurà altres afectacions en la mobilitat: segons han informat des de l’Ajuntament de Montblanc, la circulació de vehicles a la Muralla de Santa Tecla quedarà tallada als grans camions i als autobusos, mentre la resta de vehicles podran circular fins a l'encreuament amb la Muralla de Santa Anna, on hauran de girar o anar en direcció al Baluard de Santa Anna.

 

Millores en la fibra òptica a Montblanc

D’altra banda, en el marc de la Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc, s'ha adjudicat un contracte de serveis per a la creació d'un estudi per al desplegament d'un anell redundant de fibra òptica a la xarxa de comunicacions de banda ampla del municipi per un import de 5.305,85 euros.

 

La creació d'un anell redundant comportarà una alta capacitat de transmissió, molt poca perduda de senyal, alta estabilitat del sistema i no hi haurà interferències electromagnètiques.

 

Per últim, la Junta de Govern montblanquina també ha adjudicat un contracte de subministrament de claus electròniques per als edificis municipals, per un import de 14.000 euros. La decisió de disposar de claus electròniques té per objectiu garantir la seguretat dels edificis municipals i de la documentació existent.