La circulació a l'R13 i l'R14 entre Lleida i l'Espluga continuarà interrompuda com a mínim fins al maig

Renfe manté un servei alternatiu amb autobús en el trajecte que discorre entre aquests dos municipis

La circulació de trens a l'R13 i l'R14 de Rodalies entre Lleida i l'Espluga de Francolí, a la Conca de Barberà, continuarà interrompuda, com a mínim, fins Al 15 de maig, segons ha decidit Adif i ha informat aquest dijous Renfe. La línia va patir importants danys a conseqüència de la llevantada de l'octubre passat i Adif està duent a terme treballs en els diferents trams de via que van resultar malmesos. Mentre durin les tasques de reparació, Renfe ofereix als usuaris un servei alternatiu amb autobús en el trajecte que discorre entre la capital del Segrià i l'Espluga de Francolí. Tot i això, el trajecte en bus suposa un increment del temps de viatge pels viatgers d'aquest tram d'uns 50 minuts. Entre l'Espluga i Barcelona, i viceversa, la circulació s'ofereix amb normalitat i en els horaris habituals.

En el trajecte entre Lleida i l'Espluga de Francolí, Renfe ha avançat l'horari de sortida de Lleida, Puigverd, Juneda, les Borges Blanques, la Floresta, Vinaixa i Vimbodí per garantir l'enllaç del bus amb la sortida dels trens des de l'Espluga. Entre Barcelona i l'Espluga de Francolí, s'ofereix el servei ferroviari amb els horaris habituals a l'R13 (Espluga de Francolí-Valls-Barcelona) i l'R14 (Espluga de Francolí- Reus/Tarragona-Barcelona). El tren arriba a l'Espluga en el seu horari habitual i es presta el servei per carretera fins a Lleida.

També et pot interessar

"👏Montblanc Medieval es consolida a les xarxes socials amb prop de 30.000 seguidors" "😋AGENDA: Aquest cap de setmana, la tòfona negra torna a ser protagonista a la Conca!"