Montblanc consolida el seu centre comercial

La targeta 'Tot Vila' ha estat un èxit amb més de 1.700 usuaris
La targeta 'Tot Vila' ha estat un èxit. | J.V.

 

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) ha posat en marxa la campanya de Nadal. Amb el lema ‘Compra a casa, som a prop teu’, els botiguers montblanquins presenten una campanya carregada de novetats i amb vocació de consolidar-se com a referent comercial a la Conca de Barberà.

Les accions, que s'allargaran fins al 19 de gener, compten amb la participació dels 74 comerços associats a l'entitat. L'entitat ha apostat per una programació d'actes de carrer per a tots els públics els dies 21 i 22 de desembre amb un espectacle d'animació infantil, una xocolatada gratuïta i una cantada de nadales. 

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, destaca la importància del comerç de proximitat per una vila com Montblanc i apunta que esperen «amb molta il·lusió» la campanya de Nadal. Guinovart afegeix que «l'objectiu és fidelitzar els clients, donar un bon servei perquè tornin» i es mostra optimista pel que fa a les previsions de venda d'aquesta campanya.

La tarjeta 'Tot Vila'. | J.V.

 

Èxit de la targeta Tot Vila

Montblanc és la primera vila ‘petita’ que posa en marxa una targeta comercial, igual que fan altres ciutats grans, com Tarragona o Vic, per exemple. Es tracta de la targeta ‘Tot Vila’, que va començar a funcionar el 3 de setembre i que permet als clients de les botigues montblanquines gaudir de descomptes, sortejos, promocions i ofertes. De moment, s’han adherit a aquesta iniciativa 23 establiments de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i un total de 1.700 usuaris ja la tenen. Com a novetat en aquesta campanya nadalenca, totes les persones que disposin de la targeta tindran un descompte al Parc de Nadal.  

Premi de 1.000 euros en compres

  

Com és tradicional, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc organitza un sorteig de Nadal entre els seus clients. El funcionament és l'habitual a través de les 40.000 butlletes que lliuraran els comerços i que s’hauran de dipositar fins el 9 de gener a les urnes situades al vestíbul de l'Ajuntament o a la Biblioteca municipal. 

Els participants entraran al sorteig de 1.000 euros en compres, repartits en un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros. Els premis es podran gastar el 19 de gener a qualsevol dels establiments associats. Les botigues també regalaran vals d'aparcament de dues hores per a les zones blaves municipals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montblanc. 

La Gimcana dels Tions

Finalment, destacar el joc «La Gimcana dels Tions», que repeteix aquest Nadal després de l’èxit de l’any passat. Consisteix en localitzar cinc tions, amb mantes de colors diferents, entre els 74 d'amagats als aparadors dels comerços montblanquins. Les butlletes optaran a guanyar un premi de quatre entrades a Port Aventura

"L’Espluga de Francolí encén la il·luminació nadalenca" "Nova planta de tractament de resta a la Conca de Barberà"