L'any passat es van redactar 130 projectes d'obres des del Consell Comarcal de la Conca

En concret, els serveis tècnics comarcals van realitzar més de 4.600 actuacions

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà, amb el suport econòmic de la Diputació de Tarragona, anualment dona suport tècnic als ajuntaments de la comarca en matèria d'urbanisme. En aquest sentit, 18 dels 22 ajuntaments de la comarca tenien l'any 2019 signat convenis amb el Consell Comarcal pels quals el Consell ha assumit la gestió dels serveis urbanístics d'aquests ajuntaments. Aquest any 2020 el municipi de Llorac s'ha afegit al conveni.

En aquests municipis, els serveis tècnics comarcals van realitzar l'any passat més de 4.600 actuacions. Gairebé la meitat (2.288) al municipi de l'Espluga de Francolí, seguit a molta distància per Vimbodí i Poblet (357) i Barberà de la Conca (308). El municipi on van realitzar menys actuacions va ser a Pira (29).

També l'any passat, els serveis urbanístics del Consell Comarcal va produir un total de 132 documents tècnics. Dels quals 107 eren estudis previs i 25 projectes tècnics. Això ha significat, en alguns casos, doblar amb escreix el nombre de documents produïts respecte a l'any anterior.

A banda del que significa redactar aquesta documentació, els serveis tècnics del Consell Comarcal també ofereixen als ajuntaments la possibilitat de fer-se càrrec de la direcció tècnica de les obres. L'any passat es van encomanar al Consell Comarcal un total de 7 direccions d'obres.

"👉AGENDA: Arriba l'Escola Comarcal de Famílies amb Persones amb Dependència de la Conca" "🚧ATENCIÓ: La important zona de Montblanc que patirà una transformació total"