Imatge d'arxiu del vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Marcel Mauri presentarà Òmnium Cultural de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra

En l'actualitat, Òmnium Cultural aplega 600 socis aproximadament en les dues comarques

Montblanc acollirà el diumenge 22 de setembre, a les 12.00 h, la presentació de la nova gestora d'Òmnium Cultural a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. Marcel Mauri de los Rios, el vicepresident d’Òmnium, conversarà amb l’escriptora Carme Martí a la plaça 1 d'Octubre per presentar el llibre de Jordi Cuixart “Ho tornarem a fer”. Per altra banda, el segon acte de presentació serà el divendres 4 d’octubre a la Sala Gran del Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt i comptarà amb la presència de Marina Llansana, vicepresidenta d’Òmnium Cultural, que participarà en una taula rodona de la campanya JO ACUSO.

En l'actualitat, Òmnium Cultural aplega 600 socis aproximadament a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra. És per això que, fa uns mesos, un grup de socis de la comarca van iniciar els tràmits per a la creació de la seu territorial. Des d’aleshores s’ha format un grup motor que treballa amb aquest propòsit i que s’ha anat reunint regularment per diverses poblacions de la comarca per tal de crear un pla de treball que integri activitats i propostes per dur a terme al nostre territori, d'acord amb els pilars i objectius d'Òmnium Cultural.

Les dues presentacions de la junta gestora han d’impulsar la seu territorial fins a l’assemblea de socis que en ratifiqui la creació i nomeni una junta oficial. En aquest cas, la junta és un grup motor obert a la participació de qualsevol soci. 


Comentaris