Montblanc acollirà un debat sobre l’enoturisme en el marc del cicle Visions 5.1

Diversos ponents explicaran com atraure visitants i generar economia local a les zones productores de vi i gastronomia
Montblanc acollirà el tercer dels debats del cicle. | Redacció

 

El cicle de debats Visions 5.1 organitzat per l’associació La Conca 5.1 tancarà la sisena edició en pocs dies a la capital de la Conca de Barberà i ho farà en el marc de les activitats #safrània365 coordinades per l’Oficina de Turisme de Montblanc.

‘Enoturismes’ ha estat el títol escollit pel debat que se celebrarà el divendres dia 21 de juny a les 19.00 hores. L’acte tindrà lloc a la Sala de les Corts Catalanes del Centre Cultural Anselm Turmeda de Montblanc.

Els participants d’aquest debat seran els encarregats d’explicar de quina manera es poden atraure visitants i generar economia local a les zones productores de vi i gastronomia.

Diversos especialistes en la matèria debatran sobre el tema

En prendran part Lluís Tolosa, sociòleg i escriptor especialitzat en enoturisme i cultura del vi i autor de diversos llibres que han rebut reconeixements europeus i mundials; David Jobé i Judith Cortina que formen part del projecte enoturista.cat i són uns apassionats de l’enoturisme català; Míriam Clotet, experta en comunicació enoturística, forma part de l’empresa Vilateral Comunicació i col·labora en diversos mitjans especialitzats.

També estarà present Isabel Veà, la directora de comunicació Nacional del Celler Família Torres; Ester Garcia, la Directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya; Marta Domènech, la directora de l’Hostal Sport de Falset que va rebre el Premi Enoturisme Catalunya 2015 i Eva Vicens, una periodista especialitzada en vi i enoturisme que va rebre el guardó a la millor comunicadora del món del vi 2017.

El cicle Visions 5.1 compta amb el suport de Vermuts Miró i la col·laboració del Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Ajuntament de Montblanc i l’Ateneu Cooperatiu del Camp.

Prèviament s'han celebrat dos debats més, en aquest cas al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí, que han portat com a títol 'Ruralitats' i 'Energies'. 

"🔴ATENCIÓ: Investiguen l'atropellament mortal del nen de 3 anys a Montblanc" "🐱ATENCIÓ: Els Mossos demanen ajuda per trobar els torturadors de gats de Montblanc"