Dos vehicles amb les rodes punxades i els vidres trencats al carrer Estatut de Montblanc.

Queixes dels veïns per uns vehicles abandonats a Montblanc

Veïns de la zona del carrer Estatut es queixen que hi ha vehicles amb rodes punxades i vidres trencats al carrer sense que ningú els tregui. Dos d'aquests vehicles estan a l'espera d'una ressolució judicial

Veïns de la zona del carrer Estatut de Montblanc alerten de la presència de cotxes abandonats des de fa anys en aquest indret de la capital de la Conca de Barberà. La queixa, en concret, s’ha fet fa uns dies a través de les xarxes socials on una de les veïnes ha exposat que li agradaria saber «què es pot fer amb tots els cotxes abandonats que tenim a Vinyols... és una vergonya que després de tants anys ningú els hagi tret des de l’administració».

La reclamació ha rebut una allau de respostes i comentaris. Alguns dels veïns han assegurat que, en concret, dos d’aquests vehicles estan en potestat dels Mossos d’Esquadra, però també han posat de manifest que «els podrien tenir en un dipòsit i no a la via pública».

Un dels cotxes abandonats al carrer Estatut de Montblanc, amb les rodes punxades i fet malbé.
Un dels cotxes abandonats al carrer Estatut de Montblanc, amb les rodes punxades i fet malbé. | Júlia Giribets

 

Dos dels vehicles, a l'espera del pronunciament d'un jutjat de Lleida

Per la seva banda, fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat a TarragonaDigital que dos d'aquests vehicles que hi ha en aquest carrer els va intervenir el cos policial en un operatiu i que estan a l'espera del pronunciament d'un jutjat de Lleida.

En funció del que marqui aquest jutjat, es procedirà a retornar els dos vehicles als propietaris o es destruiran. Habitualment els Mossos d'Esquadra tenen els cotxes intervinguts en un lloc allunyat de la via pública, però, en aquest cas, fins que no es dictamini quelcom des de Lleida no es poden tocar del lloc on es troben.

Passejant pel carrer Estatut de Montblanc és fàcil topar-se amb aquests vehicles que, aparentment, estan aparcats com la resta. En apropar-se a ells es pot veure clarament com tenen les rodes punxades i altres desperfectes, com els vidres trencats.