Sarral ja ha celebrat el Dia Internacional de la Dansa

El municipi ha acollit aquest diumenge una mostra de coreografies on han assistit més d’un centenar de persones
Sarral va celebrar el Dia Internacional de la Dansa aquest diumenge. | Marta Arjona/ Dans PXL

 

Aquest passat diumenge la plaça del Mercat de Sarral s’ha omplert de dansa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa. L’espectacle ha anat a càrrec de DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral.

Precisament, avui dilluns 29 d’abril se celebra arreu del món aquesta efemèride tan important pel món de la dansa i durant els dies previs i posteriors, ballarins i ballarines surten al carrer per acostar aquest art a la població. Sarral no n'ha estat una excepció. 

En el cas d'aquest municipi, l’acte ha començat amb la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa a Catalunya, escrit pel ballarí i coreògraf català reconegut mundialment, Cesc Gelabert. Tot seguit, ha iniciat l’actuació dels alumnes de DansAra.

Alumnes de DansAra, en l'espectacle del Dia Internacional de la Dansa, a Sarral. | Marta Arjona/ Dans PXL

En aquesta mostra hi han participat tots els alumnes del centre sarralenc, que han ensenyat la feina feta durant setmanes i han mostrat el seu talent davant els assistents. D’una banda, s’han presentat diferents coreografies de dansa contemporània creades per la directora del centre, Mei Casabona, i també s’han pogut veure dues peces de hip-hop coreografiades per la professora de danses urbanes de DansAra, Sílvia Robert.

Més d’un centenar de persones han gaudit de l’actuació

Aquesta actuació ha comptat amb la presència de més d’un centenar de persones entre familiars, amics i públic divers, que s'han acostat a la plaça per gaudir de l'espectacle. A partir d'aquest moment, DansAra es concentra en el festival de fi de curs, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny a la sala recreativa municipal de Sarral.

Salutació final dels alumnes de l'escola de dansa DansAra de Sarral. | Marta Arjona/ Dans PXL

 

"Aquests han estat els resultats de les eleccions generals a la Conca de Barberà" "Oberta la inscripció per les parades d’artesania del 6è Vitrum de Vimbodí i Poblet"