La Fassina Balanyà.

Creen una entrada conjunta per visitar el Museu de la Vida Rural i la Fassina Balanyà a l'Espluga

L'entrada té un preu de sis euros i inclou la visita en aquests dos espais espluguins

A l'Espluga de Francolí no li falten atractius per incentivar la seva visita, però n'ha volgut sumar un més en format d'oferta perquè tothom pugui descobrir el seu patrimoni d'una manera més fàcil. L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Espluga i el Museu de la Vida Rural (MVR) han arribat a un acord per oferir una nova modalitat d'entrada combinada que permetrà els visitants del municipi descobrir dos recintes amb molt valor.

Es tracta la visita lliure del Museu de la Vida Rural i la visita semi guiada al museu de l'antiga fàbrica d'aiguardent de la Fassina Balanyà, de titularitat municipal i inclosa a la Xarxa del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Amb aquesta entrada combinada, els adults hauran de pagar 6 euros mentre que els menors fins als 18 anys podran accedir de franc.

Aquesta entrada combinada s'ha posat en marxa el dissabte 15 d'agost, i es pot adquirir de forma presencial en qualsevol dels dos museus i també a través de la web del Museu de la Vida Rural i de Turisme de l'Espluga de Francolí.

Els dos recintes estan separats només per uns metres de distància, pel que la proposta d'aquesta entrada combinada complementa l'experiència al municipi. Amb aquesta iniciativa es vol incentivar els turistes a conèixer aquests dos espais culturals que mostren als visitants la ruralitat i les activitats tradicionals del camp del nostre país.

L’entrada inclou la visita lliure al MVR i semi guiada a la Fassina Balanyà, dins el seu horari d’obertura. En el cas del Museu de la Vida Rural aquest és de dimarts a dissabte de 10.30 a 18.30 hores i els diumenges de 10.30 a 14.00 hores. I en el cas de la Fassina Balanyà el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabte de 10.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 18.00 hores, i els diumenges i festius està obert de 10.30 a 13.30 hores.


Comentaris