Assaig grup de gralla.

L'Escola de Gralla i Percussió de l'Espluga amplia l'edat d'inscripció per garantir la continuïtat dels grups

L’Escola acaba d’obrir les inscripcions, amb la novetat que oferirà formació a infants a partir de 7 anys

L'Escola de Gralla i Percussió de l'Espluga de Francolí ja ha obert les inscripcions del curs 2019-2020. La principal novetat és que, a més d’oferir classes per als adults, també s’ha ampliat l’edat perquè els infants puguin aprendre a tocar aquests instruments.

Així doncs, enguany l’Escola oferirà formació a infants a partir de 8 anys, pel que fa als cursos de gralla, i a infants des de 7 anys per la percussió tradicional.

Segons expliquen des de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l'Espluga de Francolí, responsable de l’Escola, feia anys que les inscripcions per a aquests grups d’edat estaven tancades. Tot i això, s’ha decidit ampliar el ventall de formació per tal de garantir la continuïtat dels grups de grallers de la Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga.

Grallers de l'Espluga.
Els Grallers de l'Espluga en una trobada gegantera. | Cedida

Període d’inscripcions

Les inscripcions es poden fer fins al 27 de setembre a través del formulari disponible en aquest enllaç. Les classes, dirigides pel mestre graller Oriol Olivé, es faran un cop per setmana a les aules de l'entitat, al Casal de l'Espluga, i es dividiran per nivells. Una de les novetats també és la reobertura de formació per timbal.

Els i les alumnes de curs podran integrar-se a les actuacions de la Colla Gegantera i del grup de Grallers de l'Espluga a mesura que aprenguin el repertori tradicional.


Comentaris