Pla tancat d'un agent dels Mossos d'Esquadra demanat la documentació a una conductora

Els Mossos d'Esquadra alerten d'una possible estafa comercial a la Conca de Barberà

Els principals afectats serien persones grans que, davant d'aquestes ofertes, contractarien uns serveis que resulten ser del tot enganyosos

Els Mossos d'Esquadra alerten d'una possible estafa a la  Conca de Barberà. Segons sembla, des de fa dies diversos veïns de la comarca estan rebent trucades telefòniques de comercials que ofereixen fer una mostra d’algun producte amb propietats que afavoreixen el descans. A més, regalen algun servei de desinfecció o d’altres, com massatges o teràpies de salut a través de diverses ofertes.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els principals afectats serien persones grans que, davant d'aquestes ofertes, contractarien uns serveis que resulten ser del tot enganyosos. Per aquest motiu, el cos policial  ha iniciat una campanya d'informació i prevenció per evitar que la ciutadania sigui víctima d’aquestes estafes.

En aquest sentit, es recomana que davant de les ofertes no es decideixi en calent i es parli amb els familiars per establir si és necessari i fiable el servei. També, s'aconsella que no s'obri la porta a persones desconegudes i es permeti l'accés al domicili. En cas que proposin alguna mostra de productes, el més aconsellable és que es posposi la visita i a ser possible s'estigui acompanyat d’algun  familiar que ajudi a decidir o valorar si és un servei o producte necessari.

Per últim, s'han de demanar preus i vigilar la lletra petita, i mai s'ha de signar cap document si no està convençut o el text no és clar. Tampoc s'ha d'efectuar cap pagament  ni donar dades personals o mostrar cap factura. En cas de necessitat, s'ha de trucar al 112 per informar del que està passant.