El Teo dins del cotxe

De Conesa a Blancafort: un gos recorre 25 quilòmetres per trobar-se amb la dona que el va salvar

Des d'aquell dia, la Gisela el va a veure sovint a la nova casa d'adopció

El Teo és un  gos  coniller que fa uns dies va aparèixer a Blancafort. No es deixava agafar i, segons explica la Gisela Obradó, veïna del poble, «semblava espantat, com si l'haguessin maltractat». Finalment, des de la protectora d’animals ARDA el van poder agafar i l'Òscar, que viu a 25 quilòmetres del municipi, a  Conesa, el va adoptar.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Al cap de dos dies de tenir-lo a casa, l’Òscar  va obrir la porta quan tornava de treballar i el gos va sortir disparat i va marxar. L'endemà al matí, el Teo va aparèixer de nou a Blancafort, a casa de la Gisela i «quan em va veure, va venir cap a mi corrents com un desesperat i fent-me petons», explica la noia a Rac1.

El fet sorprenent de la història és que sense haver fet mai aquell camí, el gos va aconseguir orientar-se i tornar a Blancafort en menys de 24 hores. Per aquest motiu, després de tornar-lo a l'Òscar, ara la Gisela va a veure el Teo un cop a la setmana amb una de les seves gossetes, «perquè no es pensi que l’he abandonat», explica al mitjà.