Jordi Miró renuncia a encapçalar la llista de SOM Espluga a les eleccions municipals

Miró apostava per presentar una llista similar a la de 2015, un fet que no ha agradat a la resta de la formació que volia la incorporació de gent nova
Jordi Miró, de la formació SOM Espluga. | Twitter

 

Jordi Miró, que havia estat cap de llista de SOM Espluga a les últimes eleccions municipals, ha anunciat que renuncia a tornar a repetir com a alcaldable de la formació espluguina. A través d'un comunicat, Miró ha expressat els motius pels quals no es torna a presentar. No obstant això, assegura que el seu compromís amb el partit segueix intacte.

 

Segons ha explicat Miró, SOM Espluga està treballant des de fa uns mesos per encarar aquestes pròximes eleccions municipals. La formació de l'Espluga de Francolí aspira a guanyar els comicis i poder entrar al govern. En aquestes reunions s’ha estat parlant de qui ha d’encapçalar la llista electoral i de qui en formarà part.

 

La proposta de Jordi Miró va ser la de presentar una llista similar a la del 2015. «Era una llista plural i amb l’aval d’haver guanyat les eleccions passades (tot i no entrar al govern). Crec que amb la feina realitzada i l’experiència dels seus components podríem augmentar el suport aconseguit fa quatre anys i fer un govern preparat per prendre les decisions que s'hauran d’adoptar amb poc temps al principi de legislatura», ha explicat Miró.

 

La proposta de Miró no ha agradat a la majoria de la formació

Aquesta proposta de llista no va agradar a la majoria dels companys de SOM Espluga que apostaven per una renovació, amb un canvi de candidat i de gent nova a la llista, un fet que encallava la possible candidatura de Miró.

 

A causa d’aquest desacord, «vaig decidir renunciar a la meva candidatura a encapçalar la llista de SOM Espluga per les properes eleccions del mes de maig».

 

Tot i això, Jordi Miró assegura que el seu compromís amb el projecte segueix sent el mateix i «si els meus companys ho consideren oportú formaré part de la llista electoral en un dels llocs de suport».

 

Una formació creada fa quatre anys

SOM Espluga es va constituir fa quasi quatre anys com a alternativa al govern municipal de llavors, format per Convergència i Unió. En aquell moment, es va proposar Jordi Miró per encapçalar la llista del grup acabat de crear. Els resultats per a la formació espluguina van ser molt bons, guanyant les eleccions, però el pacte entre CiU i el regidor Antoni Vendrell, els va relegar a l’oposició.

 

També et pot interessar: