NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
David Rovira, alcalde de l'Espluga de Francolí.

Mor de manera sobtada David Rovira, alcalde de l'Espluga de Francolí durant 16 anys

L'Ajuntament del municipi ha decretat tres dies de dol oficial

Ahir 12 de maig al vespre, David Rovira Minguella, l'exalcalde de l'Espluga de Francolí, va morir de forma sobtada a l'edat de 63 anys. Rovira va ser alcalde del municipi durant 16 anys, del 2003 a l'any 2019, amb el partit de Convergència i Unió. També va ser president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, diputat de la Diputació de Tarragona i president de BASE. 

Com a farmacèutic, va ser president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona. Va ser un dels fundadors de l'Espluga FM Ràdio el 1984 i el primer director del mitjà. En el camp de l’associacionisme, va formar part de l’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell i va presidir el Casal de l’Espluga des de l'any 1991 al 1995.

Decretats tres dies de dol oficial

La notícia ha causat consternació en el món polític i cultural de la Conca de Barberà, i nombroses personalitats i càrrecs polítics han mostrat missatges de condol a través de les xarxes socials. L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, per la seva banda, ha decretat per al 13, 14 i 15 de maig tres dies de dol oficial per la defunció de l'exalcalde.


Comentaris

envia el comentari