GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un motorista ferit per un accident a l'N-240, a Montblanc

El pronòstic del ferit és d'estat menys greu i va ser traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII

Durant el matí d'aquest diumenge, concretament quan passaven pocs minuts de tres quarts d'onze, una motocicleta s'ha vist implicada en un accident a la carretera N-240, en el seu pas pel municipi de Montblanc. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el conductor de la moto ha resultat ferit, en un estat menys greu, i ha estat traslladat a l'hospital.

 

Una motocicleta accidentada a l'N-240

Aquest diumenge, 12 d'agost, una motocicleta s'ha accidentat a la carretera N-240, al seu pas per la comarca de la Conca de Barberà, justament al municipi de Montblanc. Així doncs, en el punt quilomètric 29 de la via, una moto s'ha vist implicada en un accident. Això sí, segons ha informat Trànsit a aquest mitjà, no se'n saben els motius de l'incident. 

 

En conseqüència de l'accident, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dues dotacions d'ambulàncies. En avaluar l'estat del conductor de la moto, aquest ha estat traslladat fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb un pronòstic de ferit menys greu.

 

Retencions a les carreteres tarragonines aquest cap de setmana

Durant el dia d'ahir les carreteres tarragonines van registrar quilòmetres de retencions. A primera hora del matí, un camió avariat a l'autopista AP-7, al seu pas per Vila-seca, va provocar el tancament d'un carril de la via. Aquest fet va congestionar el trànsit en aquesta zona i s'hi van registrar fins a uns 10 quilòmetres de cues. 

 

Una altra de les carreteres que es va veure afectada pel trànsit a la demarcació de Tarragona va ser la carretera N-340, al seu pas pel Vendrell. En aquest cas, s'hi van registrar cues de més de vuit quilòmetres. Això sí, en aquesta carretera, segons va informar Trànsit, no es va registrar cap incident. A més, durant aquest matí, la mateixa zona de la carretera N-340 al Vendrell, la qual ja es va congestionar ahir, també ha registrat retencions de fins a 5 quilòmetres i, al voltant de les dues del migdia, Trànsit ha informat que la situació estava normalitzada.