Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

AQUESTA NIT

Crema la cuina d'un habitatge d'Amposta

L’Espluga de Francolí s’uneix a la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

El divendres 23 d'agost també es farà l’activitat “piscineja” que es va haver de suspendre per mal temps durant la Setmana de la Joventut
L’objectiu és recaptar fons per lluitar contra l’Esclerosi Múltiple, una malaltia neurodegenerativa i sense cura | Ajuntament de l'Espluga de Francolí

 

Des de la regidoria d’Esports i Ciutadania de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí s’ha impulsat la participació a la campanya “Mulla’t” que tindrà lloc el divendres 23 d’agost a la piscina municipal. A partir de les 12.00 h del migdia hi haurà venda de marxandatge de la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la piscina i a partir de les 17.00 h de la tarda i fins a les 19.00 h se celebrarà el piscineja, amb activitats per infants i joves.

 

El piscineja és una de les activitats que es va suspendre per la Setmana de la Joventut a causa del mal temps. Les activitats seran dinamitzades per la tècnica de joventut del PIJ Francolí, Estel Bové, i els i les joves de l’entitat Aüvenguen, ja que aquesta  iniciativa ha estat organitzada conjuntament. L’accés a la piscina no serà gratuït, sinó que caldrà pagar l’entrada corresponent o fer ús dels abonaments.

 

La Fundació FEM, Fundació Esclerosi Múltiple, organitza des de l’any 1994 el Mulla’t. Cada any la fundació demana a entitats i ajuntaments de tot Catalunya la col·laboració per coorganitzar conjuntament el Mulla’t, una activitat que s’organitza a les piscines de més de 600 pobles i ciutats. L’objectiu és recaptar fons per lluitar contra l’Esclerosi Múltiple, una malaltia neurodegenerativa i sense cura també coneguda com la malaltia de les mil cares.

 

L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia a les persones i el seu entorn.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris