Barberà de la Conca arranjarà el cementiri municipal per valor de 130.000 euros

Ha començat el període de licitació de l’obra, per pal·liar els danys ocasionats per l’esllavissada i trencament de la paret produïda fa un any i evitar així possibles despreniments
Cementiri municipal de Barberà de la Conca. | google maps

Barberà de la Conca ha tret a licitació l’obra per arranjar els danys que pateix des de fa un any el seu cementiri municipal.

Aquestes afectacions vénen ocasionades per l’esllavissada i trencament de la paret que es va produir el 22 d’octubre de l’any 2018, tot just fa un any.

Mal estat de conservació i perill de despreniments

Els murs de la façana sud-est del cementiri es troben actualment en molt mal estat de conservació, la qual cosa provoca un greu perill de despreniments d’elements de pedra.

A més, hi ha parts que estan trencades i amb esquerdes de secció molt importants. Les cobertes dels panteons de la façana oest del cementiri també estan molt mal conservades.

Així doncs, amb aquestes obres es milloraran els murs de les façanes per evitar possibles despreniments. Fins al 25 de novembre es poden presentar les ofertes per a fer-se càrrec de l’obra, que tindrà un cost de 130.329,96 euros i un contracte d’un mes i mig de durada.

L’Ajuntament ha fet aquest pas, ja que no disposa de mitjans personals, ni brigada municipal, ni material per a poder executar una obra d’aquesta envergadura.

"🎉Conesa, a punt per a celebrar la seva Festa Major" "🌷Una cinquantena de participants cullen i esbrinen safrà a 'Viu Montblanc en família'"