oficina-turisme-montblanc

L'Oficina de Turisme de Montblanc assistirà a les XXV Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya

Des de la creació de l'Oficina de Turisme mai s'ha faltat a aquesta cita professional

Els dies 22 i 23 de maig se celebrarà a la Pobla de Segur (el Pallars Jussà) la XXV edició de les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya, el punt de trobada anual dels professionals que es dediquen a la gestió turística de les destinacions catalanes.

Les Jornades de les Oficines de Turisme de Catalunya són un fòrum formatiu, d'intercanvi d'experiències i de descoberta del territori. Des que es creà l'Oficina de Turisme de Montblanc, l'any 2000, la representació montblanquina no hi ha faltat mai.

Al llarg dels anys, fins i tot hi ha hagut un protagonisme amb la participació en diverses ponències i taules de treball, com va succeir l'any passat amb una xerrada de les tècniques de turisme de l'Ajuntament de Montblanc Toñi González i Natàlia Moruno.

Enguany hi destaca la participació de Josep Ardila, director de Ràdio Montblanc i conductor de la secció Passió pel Turisme que es pot escoltar a través de la Xarxa. Realitzarà una sessió teòrica i pràctica titulada Com millorar la comunicació de les Oficines de Turisme amb la premsa.

Montblanc acollirà una altra trobada de vehicles clàssics

trobada-vehicles-classics-montblanc
L'Oficina de Turisme i la Policia Local de Montblanc faciliten al màxim que aquests grups puguin gaudir d'una estada a la vila | Cedida

 

El proper dijous 23 de maig Montblanc tornarà a acollir una concentració de vehicles clàssics. Aquest 2019 ja se n'han fet de Ferrari, Alfa Romeo, Volkswagen i Lancia. En aquesta ocasió es podran veure una dotzena de Matra Simca Bagheera, un  esportiu francès que es va produir a finals de la dècada dels 60 i inici dels 70 del segle XX.

Qui vulgui gaudir d'aquests cotxes els veurà exposats a la plaça del celler modernista, davant l'Oficina de Turisme. El grup té previst dinar a Montblanc i després fer la visita guiada a la vila, per la qual cosa entre l'una i les cinc es podran veure aparcats davant la façana de la Catedral del Vi.


Comentaris