EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

La perforació del túnel del coll de Lilla començarà a l'octubre

Segons el Ministeri, les obres estaran enllestides l'any 2021
Pla general de màquines treballant als peus de la muntanya al Coll de Lilla, entre l'Alt Camp i la Conca de Barberà | Redacció

 

La perforació del túnel del Coll de Lilla i les obres del tercer tram de l'A-27 entre Valls i Montblanc començaran el proper mes d'octubre. Així ho ha afirmat Josep Andreu, l'alcalde de Montblanc, a través d'unes declaracions a TarragonaDigital. El batlle ha explicat que el divendres passat, 30 d'agost, es va produir una reunió a l'Ajuntament montblanquí amb el Ministeri de Foment per tractar aquest tema.

 

En aquesta trobada van prendre-hi part Ramon Juanola, director i redactor del projecte d'obres; Pere Brotons, enginyer del Ministeri; Santi Porta, regidor del consistori de Montblanc i el mateix alcalde de la vila. Andreu explica que «ens vam quedar molt sorpresos perquè ens van assegurar que a l'octubre començaran a foradar el túnel per les quatre boques, les dues de Fontscaldes i les dues de Lilla, simultàniament».

 

Josep Andreu també ha assegurat a TarragonaDigital que estan contents amb aquesta notícia, ja que «ens van assegurar i remarcar que l'any 2021 el túnel estarà acabat». No obstant això, des del govern municipal volem mostrar cert escepticisme amb la notícia, a causa dels constants endarreriments que ha patit l'obra. «Nosaltres hi estarem molt a sobre, la reunió va tenir un clima molt cordial i des de l'Ajuntament posarem totes les facilitats per tal d'acabar l'obra, per tal que si les obres es tornen a aturar, no es pugui dir que sigui per culpa de l'Ajuntament», afegeix Andreu.

 

Potser també t'interessa: