Som Espluga donarà a conèixer la seva llista electoral aquest diumenge

L'anterior cap de llista, Jordi Miró, va renunciar a ser alcaldable fa uns dies després de no obtenir el suport de la formació. Aquest diumenge l’agrupació d’esquerres presentarà les onze persones que formaran part de la candidatura de cara a les eleccions municipals
Som Espluga va celebrar una trobada participativa per posar en comú diverses propostes. | Cedida

 

L’agrupació d’Esquerres de Som Espluga presentarà les persones que formen part de la llista electoral que concorrerà a les properes eleccions municipals del mes de maig. La presentació es farà aquest diumenge 10 de març a les 12.30 hores al passeig Canyelles de l’Espluga de Francolí, en un acte que porta per nom ‘Som-hi, presentem la llista, compartim projecte’.

 

En l’acte, es comptarà amb la intervenció de les onze persones que formaran part de la candidatura de Som Espluga i es farà un vermut en acabar. Aquest anunci es farà després que fa uns dies, es produís la renúncia de Jordi Miró, alcaldable de la formació en la últimes eleccions municipals.

 

El projecte de Jordi Miró no va convèncer els seus companys

Miró va anunciar que no tornaria a repetir com a candidat, perquè la seva proposta de cara a les eleccions del maig no va obtenir el suport de la majoria de la formació. Ell apostava per presentar una llista similar a la de 2015, la qual cosa no va agradar als seus companys i, per aquest motiu, va decidir fer un pas al costat.

 

Tot apunta que serà una llista renovada

Vist aquest precedent, tot apunta que Som Espluga presentarà una candidatura renovada, amb nous perfils i noves cares. No obstant, Jordi Miró, va expressar que «si els meus companys ho consideren oportú formaré part de la llista electoral en un dels llocs de suport».

 

Les opcions de Som Espluga: va ser la llista més votada l’any 2015

Som Espluga es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, unint diversos sectors d’esquerra i amb la idea de crear una alternativa al govern municipal actual.

 

En les passades eleccions Som Espluga va ser la llista més votada amb 867 vots, tot i que el pacte entre David Rovira i Antonio Vendrell portés als cinc regidors electes a l’oposició, per tant, la formació aspira a arribar a l’alcaldia en aquests comicis.

 

De moment, Som Espluga va presentar a finals de gener el seu grup de treball, força multitudinari, format per més de setanta persones d’edats i perfils molt diversos.