Presentació del programa electoral de Som Espluga.

Som Espluga explica els quatre blocs temàtics del seu programa electoral

Els membres de la candidatura han exposat al públic diverses propostes de cada àmbit del programa en un acte en format entrevista

Som Espluga ha presentat propostes del seu Programa Electoral 2019 en un acte obert al públic que s’ha celebrat aquest dijous al vespre al Carrer Torres Jordi de l’Espluga de Francolí. La presentació ha tingut un format entrevista i hi han intervingut les onze persones que formen part de la candidatura. Les intervencions s’han estructurat en relació als quatre blocs temàtics que inclou el Programa Electoral de Som Espluga.

L’acte s’ha iniciat parlant del bloc ‘un poble per viure-hi’ on han intervingut Josep M. Vidal, que ha parlat d’Urbanisme i Territori; Aida Morgades, que ha exposat les propostes d’habitatge i mobilitat i Xavier Rosell, que ha destacat les accions que proposa Som Espluga en matèria d’agricultura i Medi Ambient.

El segon bloc ‘Un poble per viure’l’ l’han explicat Enric Mercadé i Laura Poblet, aportant les propostes de cultura, esports i entitats i també donant a conèixer les accions que es plantegen a nivell de comunicació i participació.

En el cas del tercer bloc, Jordi Miró ha estat l’encarregat d’exposar les propostes de turisme i Anna March les de desenvolupament econòmic.

Per últim, Laura Ruiz de Porras ha parlat de ciutadania, acció social, igualtat i salut, Anna Garcia Gené d’educació i Antoni Sabaté de les propostes relacionades amb els equipaments municipals.

El número 11 de Som Espluga, Ferran Civit, ha conclòs la presentació de propostes insistint en la necessitat de fer-les possible per seguir construint la República Catalana des dels municipis.

Per cloure l’acte, Josep M. Vidal, cap de llista de Som Espluga ha destacat «les ganes i la il·lusió amb la qual l’equip de Som està encarant aquesta campanya i les responsabilitats que se’n deriven», donant les gràcies a la gent que pel carrer els anima i els dóna energia.

  

Vidal ha destacat que Som fa èmfasi en la planificació en el seu programa electoral perquè proposen un projecte «amb la mirada llarga, que doni rumb a l’Espluga».

  

Divendres, acte final de campanya

Som Espluga prepara diverses accions de campanya, entre les quals hi haurà parades informatives, rodes de premsa i actes públics. L’acte final de campanya serà el divendres 24 de maig a les 22.00 hores a la Plaça de la Vila. L’equip de treball de Som Espluga també serà present els divendres al matí al mercat de l’Espluga per tal de donar a conèixer les persones candidates i poder intercanviar opinions amb els veïns i veïnes de l’Espluga.

També et pot interessar:


Comentaris