terrania-clickania

Els programes de Terrània i Clickània ja es poden trobar a l'Oficina de Turisme de Montblanc

S'aprofita l'afluència de visitants de l'estiu per fer promoció dels principals esdeveniments turístics

Durant la celebració de la Mostra de Cervesa Artesana de #Safrània365 es van començar a distribuir els programes dels dos festivals de tardor que organitza l'Oficina de Turisme de Montblanc. D'aquesta manera s'aprofita l'elevada presència de visitants per a fer promoció de Terrània i Clickània.

Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc, celebrarà la dissetena edició els dies 27, 28 i 29 de setembre. Fa mesos es va començar a distribuir el cartell i el flyer promocional amb una peça del ceramista Joan Panisello, a qui es dedica l'exposició central del festival «Binomi arbre-home a les Terres de l'Ebre».

La mateixa imatge és la portada del programa del festival. S'estrena disseny i enguany es recupera el format de llibret. En 24 pàgines hi ha la programació de tots els actes del festival, informació sobre les exposicions, les demostracions i els tallers, i referències als ceramistes participants que enguany són 37, provinents de set països.

Dues setmanes més tard, els dies 12, 13, 19 i 20 d'octubre, tindrà lloc la dotzena edició de Clickània, el Festival de clicks de Playmobil de Montblanc. El programa és un desplegable de vuit cossos. El cartell i el programa se centren en les il·lustracions de Xavier Iborra de l'any 2007 per a una exitosa camiseta de l'associació Barjaula, i que es lliga amb una de les novetats del festival: una exposició dedicada al seguici popular de la Festa Major de Montblanc. El programa té un disseny molt net i clar on destaquen els horaris del festival i les moltes activitats que es faran: exposicions, tallers, concursos i festa al carrer.