Representants de l'Ajuntament de Sarral amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, al pont de la TP-2311 que s'ampliarà.

Territori redacta el projecte per ampliar el pont de la carretera de Sarral

L'obra suposarà una inversió de prop de 300.000 euros

Territori ha encarregat la redacció del projecte d'ampliació del pont de la TP-2311, que creua el riu Vallverd, a Sarral. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ho ha anunciat a l'alcalde Jaume Fornés aquest dilluns. La TP-2311 uneix Sarral amb Cabra del Camp i el Pla de Santa Maria, on hi ha l'accés a l'autopista AP-2. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La via té un carril per sentit de circulació, però l'amplada al pont s'estreteix a 5 metres. Amb un trànsit de 2.154 vehicles diaris, bona part vehicles pesants que volen accedir al polígon industrial situat al sud del municipi, Territori ampliarà el pont amb una inversió de 288.000 euros, per millorar la situació fins que es pugui impulsar la construcció de la variant de Sarral.


Comentaris