Sant Fost de Campsentelles dóna 65 contenidors als pobles de la Conca afectats pels aiguats

Nova mostra de municipis que se solidaritzen amb aquesta comarca
La Conca de Barberà queda arrasada pel temporal | Redacció

L'Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental) ha donat 65 contenidors al Consell Comarcal de la Conca de Barberà per abastir municipis de la comarca afectats pel temporal de pluges dels dies 22 i 23 d'octubre passats.

En concret, el municipi ha cedit 30 contenidors de 1000 litres de càrrega posterior per a fracció resta, i 35 contenidors de 240 litres de càrrega posterior per a fracció orgànica que són incompatibles amb el nou sistema de recollida de residus al municipi, que es va canviar a principis d'any.

Amb la cessió, l'Ajuntament de Sant Fost vol satisfer les necessitats de les poblacions de la Conca de Barberà que durant els aiguats van perdre molts contenidors, enduts pel corrent.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s'encarregarà de la contractació del transport dels contenidors i la donació no suposarà cap cost afegit a l'Ajuntament de Sant Fost.

També et pot interessar

"💰Ja se sap el destinatari dels pressupostos participatius de l'Espluga de Francolí" "👉La Conca de Barberà commemora el Dia Internacional contra la violència de gènere"