GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comença a Santa Coloma de Queralt el cicle infantil 'L'hivern és viu'

El Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt acollirà diverses activitats per als més petits, des d’aquest diumenge fins al 23 de març
El Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queral acollirà la majoria de les activitats | AJ Santa Coloma de Queralt

 

Mares i pares de la conca de Barberà, ja podeu anar fent un lloc a l’agenda dels pròxims caps de setmana, ja que els més petits de la casa tenen una cita a Santa Coloma de Queralt amb diverses activitats adreçades a ells.

 

Es tracta del cicle infantil ‘L’hivern és viu’ que tot just comença aquest diumenge i que seguirà els següents caps de setmana amb actes de tota mena: contes, tallers, animació o pel·lícules familiars.

 

Tot plegat es farà al Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, sempre en horari de tarda.

 

Programació de ‘L’hivern és viu’

Les diverses propostes culturals que s’han programat per als mesos de febrer i març són les següents:

 

Aquest mateix diumenge dia 17 de febrer s’enceta el cicle infantil amb ‘Contes il·luminats’ una sessió visual i poètica de contes que tindrà lloc a les 18.00 hores a la Sala Gran del Castell.

 

Una setmana després, el dia 24 de febrer hi haurà tarda de cinema amb la projecció del film ‘Smallfoot’ també a les 18.00 hores a la Sala Gran del Castell.

 

Això pel que fa al mes de febrer. Al març, el diumenge dia 3 es viurà una original festa de carnaval amb ball infantil de disfresses i l’animació de ‘Xaxi piruli i Gil & Ratataplam’. En aquesta ocasió l’activitat es durà a terme al Teatre Municipal l’Estrella a les 18.00 hores.

 

El dissabte 9 de març serà el torn d’un taller de ceràmica a càrrec de Júlia Sangés del Taller l'Obrador. Serà també a les 18.00 hores i es durà a terme a la Sala Fusteria del Castell dels Comtes pel preu de 3 euros per infant.

 

El dissabte 16 de març serà el moment d’eliminar tensions gràcies al taller familiar de relaxació i massatges, que anirà a càrrec d’Estela García. En aquest cas el preu de l’activitat és de 5 euros per família i tindrà lloc a les 18.00 hores a la Sala Gran del Castell.

 

Per últim, el 23 de març es presentarà el llibre ‘Un sac d’endevinalles’ a càrrec de Rosabel Bofarull. L’acte serà a la Sala Gran del Castell a les 17.30 hores.

 

També et pot interessar: