GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sarral també celebra la festa de Carnaval

Ho fa de la mà de l’Escola Bressol Municipal el Patufet i de l’Escola Pública Salvador Ninot
Passejada del Rei Carnestoltes de Sarral | Marta Arjona / Ajuntament de Sarral

 

El passat divendres 1 de març a la tarda Sarral es va omplir de gresca i xerinola amb la celebració del Carnaval. La rua va anar a càrrec dels alumnes i professors de l’Escola Bressol Municipal el Patufet i de l’Escola Pública Salvador Ninot

 

El Carnaval de 2019 gira al voltant de la cultura popular catalana 

 

La temàtica escollida per enguany dels dos centres educatius va ser els diferents elements culturals de les festes populars de casa nostra. A la cercavila festiva, que donava el tret de sortida pel carrer Targa a les 15.30 h de la tarda, s'hi van trobar mulasses, grallers, diables i fins i tot castellers, entre d’altres. Les famílies dels alumnes així com els habitants de Sarral van sortir al carrer per gaudir de la rua festiva, per acabar la tarda al pati de l’Escola Pública Salvador Ninot amb la lectura del testament del Carnestoltes i la seva posterior cremada.

Grup vestit del ball de Diables | Marta Arjona / Ajuntament de Sarral

La Conca de Barberà surt al carrer durant tot el cap de setmana

 

Al llarg del passat cap de setmana, diversos pobles de la Conca de Barberà també van gaudir de la celebració del Carnaval amb les rues i les desfilades de disfresses. La més destacada va ser la rua de Montblanc, capital de la comarca, però a la resta de municipis van tindre les seves celebracions amb un format que acostuma a ser de rua, sopar i festa. Les celebracions més concorregudes van ser les de l'Espluga, Santa Coloma de Queralt, Montblanc i Sarral.

 

Potser també t'interessa: