Èxit a la setmana de classes obertes de DansAra Sarral

El centre de dansa va decidir obrir les portes de les aules perquè les famílies poguessin veure el funcionament de les classes.
Quan van finalitzar les classes obertes, tot el centre es va reunir al Pavelló Municipal per celebrar la superació del primer trimestre | Marta Arjona

 

Des del passat dimarts, dia 18 de desembre, fins al divendres, dia 21, el Pavelló Municipal de Sarral va rebre molts visitants. El motiu: les jornades de classes obertes de DansAra, Espai Municipal de Dansa de Sarral, la seu del qual està situada al poliesportiu del municipi. Després d’una aturada d’uns mesos, Mei Casabona, directora del centre i pedagoga de la dansa, va reprendre les classes amb regularitat el passat mes de setembre. Ara, amb l’arribada de Nadal, s’ha fet l’habitual setmana de portes obertes amb la intenció que les famílies de l’alumnat veiessin les classes i coneguessin, de prop, el treball que els seus fills duen a terme.

 

L’assistència durant les jornades de portes obertes ha sigut un èxit, es calcula que una quarantena de persones han assistit com a observadores a cada classe, mirant tot el treball i l’evolució dels alumnes; des dels aspectes psicomotrius dels alumnes més joves fins a la feina més física i la tècnica dels més grans. Divendres, quan van finalitzar les classes obertes, tot el centre es va reunir al Pavelló Municipal per celebrar la superació del primer trimestre, que ha transcorregut amb èxit. Els més petits del centre van fer cagar el tió de Nadal i els més grans van celebrar l’amic invisible. Per acabar, es va celebrar un berenar per agafar forces i energia per a aquestes vacances plenes de dansa, ja que DansAra impartirà un curset intensiu del 2 al 4 de gener, de 9.00 h a 13.00 h.

 

Tant la directora del centre, Mei Casabona, com les professores de hip hop i d’iniciació a la dansa, Sílvia Robert i Anna Marsal, han fet una valoració molt positiva d’aquesta setmana de classes obertes. Celebren que, després d’una aturada de tot un curs, no s’hagin perdut la voluntat ni les ganes de treballar dels alumnes i de les seves famílies.