MINUT A MINUT

🔴Manifestacions i talls de carretera a tota la demarcació

VÍDEO

📹Colpegen i tiren a terra una senyora amb una bandera espanyola a TGN

ÚLTIMA HORA

🚨Nova euroordre contra Puigdemont

Tret de sortida a la Setmana de la Joventut a Sarral

Les activitats han començat aquest dijous amb una cercavila popular. Enguany torna a comptar amb el suport de l’Associació de Joves Saüc
Sarral disposarà de fibra òptica aquest semestre. | Ajuntament de Sarral

 

Un cop agafades forces després de la Festa Major, Sarral s’omple novament d’activitats amb la Setmana de la Joventut, que ha començat aquest dijous i que s’allargarà fins al dimecres dia 14 d’agost.

 

Es tracta d’un esdeveniment celebrat any rere any però que en aquesta ocasió és especial, ja que es torna a comptar amb el suport de l’Associació de Joves Saüc, que reapareixia en la passada Festa Major de Sarral després d’un temps d’aturada.

 

Durant una setmana, al municipi es duran a terme activitats de tota mena, enfocades especialment pels joves, tals com un Escape Room, tornejos de Futbol, festa de l’escuma o vermut electrònic, entre d’altres.

 

Des de l’Associació de Joves, el seu President, Nil Cortés, argumenta que la Setmana Jove «té com a objectiu impulsar les relacions entre els joves del municipi i alhora, promoure la participació ciutadana del jovent a Sarral».

 

L’organització de la Setmana de la Joventut compta amb el suport del Departament de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i de l’Ajuntament de Sarral.

 

Nova etapa de l'Associació de Joves

Des del consistori es valora molt positivament l’impuls d’esdeveniments com aquest i en especial, la reaparició de l’Associació de Joves Saüc. La regidora de Festes i Joventut, Victòria Cañis, posava en valor la constitució de la nova Associació de Joves i la importància que aquesta té «de cara a organitzar activitats pel jovent».

 

Des de la regidoria de Participació Ciutadana i Associacions, Clara Serra, manifesta que tenir de nou activa l’Associació de Joves del poble «deixa veure la realitat més propera del jovent i facilita organitzar activitats i actes adaptats a ells».

 

A més, des dels programes electorals de Fem Poble i Units per Sarral, es compartia la importància de tornar a activar les associacions i en especial, donar la mà als joves i poder facilitar la seva implicació i participació en el municipi.

 

L’Ajuntament de Sarral se suma a la campanya ‘només sí és sí’

D’altra banda, durant la passada Festa Major de Sarral, l'Ajuntament manifestava el seu suport a la campanya engegada pel SIAD de la Conca de Barberà ‘Només si és si’.

 

Ara, al bell mig de la Setmana de la Joventut del municipi i amb l'estiu ple de Festes Majors, des del consistori es vol reivindicar aquesta campanya de sensibilització per una festa major lliure d'agressions sexistes, racistes i LGBTIfòbiques.

 

La Regidora de Benestar Social i Igualtat de l'Ajuntament de Sarral, Clara Serra, manifesta que des del consistori es lluitarà perquè Sarral i els sarralencs i sarralenques puguin gaudir de les festes sense agressions de qualsevol mena, rebutjant qualsevol actitud violenta durant l'oci nocturn, ja que «quan sortim al carrer, no volem sentir-nos valentes, volem sentir-nos lliures».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris