Imatge de la Festa del Trepat 2018.

La incertesa en el desconfinament fa suspendre la Festa del Trepat a la Conca de Barberà

Segons l'organització, l'ajornament de l'esdeveniment no és viable

L'Associació Festa del Trepat ha decidit suspendre l'11a edició de la Festa del Trepat, que s'havia de celebrar els dies 19, 20 i 21 de juny d'aquest 2020, a Barberà de la Conca. L'organització, mitjançant un comunicat, afirma que «es tracta d'una decisió dura, ja que s'estrenava nova junta per a l'edició d'enguany, però creiem que celebrar la Festa amb el format com la coneixem actualment en una altra data, no és possible, ateses les incerteses del desconfinament».

Afegeix que «un ajornament no ens sembla viable, però en les dates previstes de juny durem a terme un esdeveniment, encara per concretar». En aquest sentit, la suspensió de l'esdeveniment vol fomentar la prudència i la responsabilitat social, ja que a la Festa del Trepat es reuneixen persones de procedències molt diverses i com els veïns de Barberà cedeixen els portals de casa seva per a artistes i cellers.

D'altra banda, l'Associació ha aprofitat el comunicat per mostrar el suport als sectors del vi, de l'art i la cultura i l'hostaleria amb els seus artistes i treballadors que estan patint problemes econòmics a causa d'aquesta crisi. Alhora, quan les circumstàncies ho permetin, l'Associació es planteja organitzar algun acte de format i data a confirmar, tal com l'esmorzar del Trepat o una sortida pels socis.


Comentaris