GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La comissaria de la Policia Local de Montblanc canvia de lloc provisionalment

Ho fa temporalment fins que finalitzin les obres de remodelació de la seva seu
Seu de la Policia Local a la muralla de Sant Jordi de Montblanc. | Ajuntament de Montblanc

 

L'Ajuntament de Montblanc ha comunicat que, a partir del proper dilluns 11 de febrer, i fins que finalitzin les obres de remodelació de la comissaria, la Policia Local es trasllada a l'antiga seu de l'oficina de turisme, ubicada a l'antiga Església de Sant Francesc. El consistori apunta que les persones que vulguin notifcar qualsevol incidència al cos policial, es poden dirigir a l'oficina temporal o bé trucar al número de telèfon 646.978.420. 

 

Aquestes obres consisteixen en la instal·lació d'un terra modular, canalització dels serveis existents i creació d'un sistema de cablejat estructurat, segons informa el consistori montblanquí. La instal·lació del terra té un import de 4.059,28 euros, mentre que el sistema de cablejat estructurat un import de 2.338,61 euros.

 

L'Ajuntament de Montblanc està millorant aquests dies el carrer Costa del Castell de La Guàrdia dels Prats. | Ajuntament de Montblanc

 

Millora del carrer Costa del Castell de La Guàrdia dels Prats

En un altre ordre de coses, aquests dies l’Ajuntament de Montblanc està millorant el carrer Costa del Castell de La Guàrdia dels Prats. En aquests moments, ja s'ha pavimentat el terra, d'una superfície de 45 metres quadrats, i s'ha col·locat una planxa de formigó. En els pròxims dies s'instal·larà una tanca per als contenidors i es substituiran papereres i bancs per altres de nous.

 

Arranjament de la vorera del carrer Josep Maria Poblet

Finalment, la Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat diversos temes d'àmbit urbanístic. El primer és l'arranjament de la vorera del carrer Josep Maria Poblet, uns treballs que realitzarà l'empresa Cuenca Durich. El segon és l'elevació de dos passos elevats de vianants, que realitzarà l'empresa Rizos Figueras.

 

També s'ha aprovat la millora i arranjament de dos parcs infantils del municipi, concretament els de plaça Catalunya i plaça de Sant Francesc. En els dos indrets es col·locarà mobiliari infantil nou per tal que els més petits gaudeixin d'aquests racons. Els treballs els realitzaran les empreses Avant i Hags-Swelek, respectivament.