Imatge de la trobada de Noemí Llauradó amb els alcaldes de la Conca de Barberà

La Diputació promet 2 milions d'euros als pobles tarragonins afectats per la riuada

El cost de la reparació dels efectes dels aiguats a la xarxa de carreteres ja ascendeix als 610.202,65 euros

Els alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barberà han traslladat els seus reptes i inquietuds a la presidenta de la Diputació de Tarragona. La trobada, que s'ha desenvolupat avui dimarts 26 de novembre a la seu del Consell Comarcal, ja s'ha dut a terme en d'altres llocs com el Baix Camp, el Montsià, el Priorat, la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i el Tarragonès, i la iniciativa permet debatre i conèixer de primera mà inquietuds, objectius i reptes del món local. 

A Montblanc, Noemí Llauradó ha anunciat un augment econòmic de la partida pressupostària destinada a ajudar els municipis afectats pels aiguats del 22 d'octubre. En aquest sentit, en el ple que se celebrarà aquest divendres, està previst que s'aprovi el pressupost per a 2020, que contempla aquest augment, que permetrà destinar fins a 2 milions d'euros a atendre les peticions que els municipis afectats pels aiguats realitzin.

La presidenta també ha explicat que els equips de carreteres de la Diputació segueixen treballant en la millora i reparació de la xarxa viària del Camp de Tarragona malmesa pels aiguats. A dia d'avui, s'han realitzat treballs de reparació els municipis de Vimbodí i Poblet, l'Espluga de Francolí, Vilaverd, la Riba, Farena o Picamoixons. 

Durant les pròximes setmanes, també es continuarà treballant per restablir la normalitat a tota la xarxa viària afectada, i el cost de la reparació dels efectes dels aiguats a la xarxa de carreteres ja ascendeix als 610.202,65 euros.


Comentaris