GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

A la venda les entrades anticipades de Brickània, el festival de Lego de Montblanc

Es poden comprar a l'Oficina de Turisme de Montblanc fins al dia 7 de juny per evitar fer cues
Entrades pel Brickània 2019 a Montblanc. | Cedida

 

L'Oficina de Turisme de Montblanc posa a la venda les entrades anticipades de Brickània, el festival de Lego de Montblanc, que enguany arriba a la cinquena edició. Es poden adquirir durant l'horari habitual d'atenció al públic, de dilluns a divendres de 9.00 a 17.00 hores, dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores i els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

 

La venda anticipada evita haver de fer cues els dies del festival i es posa en pràctica a Brickània i també a Clickània. Els preus de les entrades són populars. L’entrada per a un sol dia: a partir de 14 anys, 3€; joves d'entre 7 i 13 anys, 2€ i fins a 6 anys, gratuït. Pel que fa a l’entrada de cap de setmana: a partir de 14 anys, 4€; joves d'entre 7 i 13 anys, 3€ i fins a 6 anys, gratuït.

 

Els interessats a prendre part al festival ja disposen de tota la informació al web i en els propers dies s'aniran presentant els detalls de la programació així com les novetats més destacades.

 

Cartell i programa de Brickània

D'altra banda, fa uns dies que es coneix que l'Oficina de Turisme de Montblanc disposa del programa de Brickània. El programa en paper, dissenyat per l'estudi montblanquí Crea2, és un quadríptic que incorpora la imatge del cartell que ja es va presentar en la darrera edició de Clickània, a l'octubre, i que protagonitzen uns superherois muntats amb bricks de Lego. El festival d'enguany presenta moltes novetats i es poden trobar ben explicades en el programa. Als tradicionals diorames fets amb peces de Lego i que enguany seran catorze, s'hi sumen les activitats de robòtica i les exposicions.

 

Hi haurà tres tipus de tallers pensats per a infants de tres franges d'edat: de 3 a 6 anys, de 6 a 9 anys i de 7 a 12 anys. D'aquesta manera s'aconsegueix que els més petits se sentin protagonistes actius durant el festival. Hi haurà un quart taller que està adreçat a infants de 6 a 12 anys, però en aquest cas acompanyats d'adults, amb la qual cosa s'incentiva la participació en família.

 

Altres novetats són l'exposició de mosaics i la creació d'un mosaic amb peces de Lego, l'exhibició d'un circuit de Lego i un joc de pistes que es farà pels carrers i places de la vila. A la vegada, el programa inclou activitats que en edicions anteriors han tingut molt bona acollida com és l'àrea de joc, la competició de robòtica i el concurs de creativitat amb bricks.