GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Més d'un miler de racions repartides pels comerciants de Montblanc al Vermut Musical de Carnaval

La tercera edició del Vermut Musical torna a ser un èxit absolut
Públic assistent a l'edició d'enguany del Vermut Musical | Redacció

 

Un any més, i ja van tres edicions, la Unió de Botiguers i els Comerciants de Montblanc (UBCM) uneixen sinergies i es va afegir a la celebració de la festa del Carnestoltes de la vila, amb l’organització del Vermut Musical. En un gran ambient festiu, que va escalfar la plaça de Sant Miquel des del migdia, milers de persones van acudir al Vermut Musical.

 

Dies abans, el públic assistent va poder bescanviar els tiquets gratuïts pel vermut que les botigues associades havien repartit entre els clients durant la setmana. Amb música del Dj Fiky, els membres de la Unió de Botiguers van repartir 1.500 gots de vermut i 1.300 bosses de patates durant dues hores i fins que es van esgotar. El Vermut Musical va ser un acte obert a tothom i es iniciar a les 11.30 h. L'esdeveniment va coincidir amb l’arribada de Ses Majestats el Rei i la Reina del Carnaval i el seu seguici, a la vila de Montblanc. Ells tampoc es van voler perdre l'acte i també van passar per la plaça a degustar el vermut.

 

Moltes persones van assistir disfressades a l'acte | Redacció

 

La UBCM està molt satisfeta de la bona acollida de la iniciativa del Vermut Musical 

 

L'esdeveniment es va estrenar fa dos anys, també per la festa de Carnaval, i va ser un èxit absolut. La iniciativa acompleix l’objectiu de promoció del comerç de proximitat i en aquesta tercera edició repeteix format i lloc, celebrant-se a la plaça de Sant Miquel, situada al cor del nucli històric i patrimonial de la vila. L'associació comercial montblanquina, que agrupa a una setantena d'establiments de proximitat, continua així amb les nombroses accions de promoció del centre comercial que fa al llarg de tot l'any.

 

Potser també t'interessa: