L'Oficina Jove de la Conca organitza una xerrada sobre mobilitat internacional per a joves

Es vol explicar a les persones joves la importància d'aprendre, formar-se sortint fora i tornar, amb l'experiència d'un voluntariat europeu
Imatge d'arxiu d'una xerrada per a joves organitzada pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà. | Cedida

 

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà ha organitzat una xerrada adreçada a joves en què s'explicarà el programa de mobilitat internacional, finalitats, requisits i condicions. Amb el lema ‘Rodaràs, rodaràs i a casa te'n tornaràs’ es proporcionarà informació sobre el programa Cos europeu de Solidaritat (el voluntariat europeu).

 

Al mateix temps, i de la mà de persones joves que han estat realitzant una estada de voluntariat, s'exposarà la seva experiència vital amb l'objectiu de conèixer que els joves catalans es mouen, fan un voluntariat i tornen amb unes vivències que els ajuden a empoderar-se.

 

L'Associació Alba de Tàrrega, entitat d'iniciativa social, serà l'encarregada d'impartir la xerrada. L'entitat té un llarg recorregut en l'enviament i acompanyament de joves catalans per fer un voluntariat a l'estranger així com d'acollida de joves d'altres països que volen fer un voluntariat a Catalunya.

  

Aquesta activitat es durà a terme el proper dilluns 29 d'abril, a les 18.00 hores, a la seu de Concactiva, a Montblanc, i està dirigida a joves d'entre 18 i 30 anys i a les seves famílies.

 

Concactiva ha acollit diverses xerrades adreçades a joves, darrerament

La seu de Concactiva, a Montblanc, ha estat l’espai de diverses jornades adreçades a joves i a les seves famílies. Fa uns dies es va fer una xerrada sobre universitats i beques dirigida a famílies, estudiants i docents dins el cicle de xerrades sobre els estudis a triar.

 

Per una banda, es va donar informació sobre el món de les beques, també es va donar a conèixer com s’estudia en una universitat virtual com la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), també es van presentar els estudis de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i es va informar sobre els cicles formatius i la formació professional a Catalunya.

"Montblanc estrena aparcaments a la Muralla de Santa Tecla" "La Fundació Gresol celebra l'acte central dels 25 anys a la Conca de Barberà"