GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Activitats per tota la família durant la Setmana Santa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Entre les propostes hi haurà un escape room a la platja, que se celebrarà el 21 d'abril
Els tallers de mones tenen una gran acollida entre els nens i nenes dels municipis | Cedida
 

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han presentat el seu programa d'activitats per a Setmana Santa, el qual donarà el tret de sortida el pròxim diumenge 14 d'abril. Les propostes estan adreçades a tots els públics, sumant més d'una vintena d'actes. Les jornades han estat organitzades per les regidories de Cultura, Esports, Joventut i Turisme de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

Cal destacar les visites guiades al patrimoni de l'Hospital del Coll de Balaguer, al Coll de Balaguer, al Poblat HIFRENSA i a les fortificacions de la Guerra Civil al Coll de Balaguer, adreçades a tots els públics. Per les famílies, s'organitza la gimcana a l'Hospital del Coll de Balaguer, el recorregut a peu pel riu Llastres i la passejada fins a l'illot del Torn. Totes aquestes visites endinsaran als seus assistents en la cultura patrimonial dels municipis.

 

Al programa hi predominen les activitats infantils i en família

El Centre Cultural Infant Pere acollirà una sessió de teatre familiar el pròxim diumenge 14 d'abril. La Companyia L'Estaquirot Teatre, una de les millors companyies de titelles d'Europa, representarà l'obra 'L'aventura d'avorrir-se' a les 18.00 hores del vespre. L'endemà, el 15 d'abril, serà el torn dels nens i nenes de l'Hospitalet de l'Infant, els quals podran assistir al taller de mones, a les 17.30 hores a la plaça Catalunya del municipi. Només hauran de portar un ou dur, una safata i un tovalló net.

 

Aquesta activitat, a causa de l'èxit d'acollida que presenta, es repetirà el dia 16 d'abril a Vandellòs. En aquesta ocasió, serà al matí, a les 10.30 hores, a la plaça Catalunya. La participació en ambdós tallers requereix inscripció prèvia, la qual romandrà oberta fins aquest divendres 12 d'abril. Per dur a terme les inscripcions, serà necessari adreçar-se a Ca la Torre.

Els més petits elaboraran la seva pòpia mona  | Cedida

 

«Alerta, ens ataquen!» és l'escape room que tancarà el programa d'activitats

El programa d'activitats de Setmana Santa d'enguany estrena una nova proposta adreçada a tots els aventurers i aventureres que s'hi vulguin inscriure. Es tracta d'un escape room a la platja que acollirà tres sessions diferents: a les 10.15 hores, a les 11.30 hores i a les 12.45 hores. El fil conductor d'aquesta activitat és el salvament de la Costa Daurada de l'atac d'uns malvats corsaris. Però alguns d'ells s'infiltraran entre els aventurers i aventureres per tal d'aconseguir la seva fita. Sobreviureu a l'atac?

 

Aquesta activitat requereix inscripció prèvia, la qual es pot fer a l'Oficina de Turisme, trucant al 977 823 328 o enviant un mail a turisme@vandellos-hospitalet.cat. El preu és de 8 euros i, pels menors de 8 anys, la participació és gratuïta.

 

Sessions de cinema, un concert de Júlia Bobb, un campionat de futbol sala, activitats per a joves, etc. Infinitat d'activitats per a gaudir d'una Setmana Santa única.