L'Ajuntament de Cambrils programa més de 50 activitats formatives per al nou curs

La Guia Formativa 2019-2020 ja es pot trobar a les dependències municipals i en línia, i s'hi poden trobar les dades d'inici de matriculació
L'Ajuntament de Cambrils ha fet pública la nova oferta d'activitats i propostes formatives | Miguel Cabrerizo

 

L'Ajuntament de Cambrils ha elaborat la nova oferta formativa per al curs 2019-2020, que comptarà amb més d'una cinquantena d'activitats i propostes educatives que tenen per objectiu fomentar i afavorir la inserció laboral, actualitzar coneixements i adquirir habilitats que permetin cobrir necessitats derivades dels nous reptes professionals o de creixement professional. Aquesta àmplia oferta formativa, que es pot anar ampliant al llarg de l'any, és fruit de la suma d’esforços de diferents Departaments de l’Ajuntament, principalment els d’Ensenyament i Polítiques Actives Ocupació, Cultura i Joventut.

 

La Guia Formativa, amb tota la informació, repartida pel municipi i online

Totes les activitats programades estan recollides i ordenades a la quinzena edició de la Guia Formativa, editada per l'Ajuntament per facilitar la recerca dels cursos i tallers que més s'adeqüin a les necessitats i preferències personals de cada persona interessada. El mateix consistori s'ha ocupat de difondre'n una tirada de sis mil exemplars, que s'han repartit pels diferents edificis municipals, i l'ha fet públic a internet.

 

A la guia, s'hi poden consultar les dades d'inici de matriculació de les diferents activitats formatives, que es pot fer en la majoria dels casos en línia a través del portal d'inscripcions a cursos i tallers. En el cas dels cursos de nivells superiors, la matriculació és necessàriament presencial, perquè requereix superar un test de nivell per accedir-hi. 

 

Preus assequibles i subvencions

Les activitats programades tenen preus assequibles, amb descomptes per a joves i aturats, i en alguns casos estan subvencionades. La voluntat no és altra, segons afirma l'Ajuntament, que facilitar l'accés al coneixement i el desenvolupament, tant a nivell professional, com cultural i personal. Aquest any, cal destacar la reducció dels preus dels cursos de Formació Professionalitzada Municipal, que fa més assequible la formació a la ciutadania i la programació de cursos amb certificat de professionalitat gratuïts, que aniran adreçats prioritàriament a persones desocupades.