Port de Cambrils

Cambrils inicia una campanya per millorar la recollida selectiva

Es faran diverses actuacions i activitats programades per Secomsa entre el mes d'abril i el mes de desembre

L'Ajuntament de Cambrils, a través dels Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA), iniciarà una campanya de civisme i educació ambiental per tal de millorar la recollida dels residus. La campanya està adreçada a la ciutadania i a persones propietàries d'establiments comercials. El personal tècnic de SECOMSA i el Consell Comarcal seran els encarregats de dirigir i coordinar diverses accions i activitats que es realitzaran entre els mesos d'abril i desembre per tal de conscienciar a la ciutadania. 

SECOMSA prendrà mesures per evitar les males pràctiques

Per tal de conscienciar als usuaris del servei de recollida i incentivar les bones pràctiques, el personal de SECOMSA ha editat 1.500 adhesius que enganxarà a les bosses i als residus massa voluminosos que es dipositin a les papereres convencionals de la via pública i deixarà de recollir aquests residus voluminosos durant un dia, d'aquesta manera, esperen que aquesta acció actuï com a element de conscienciació entre els ciutadans.

D'altra banda, també s'han programat diverses actuacions d'educació ambiental. Durant el segon trimestre de l'any, es duran a terme diverses visites a grans productors de cartó comercial per tal que, diferents establiments del municipi s'adhereixin a la compra de cartó i el reciclin a l'hora de llençar-lo. Una altra activitat programada és la instal·lació de parades informatives a diferents punts on hi hagi una concentració considerable de queixes i incidències. També es farà un taller adreçat a les famílies i una caminada popular de gossos. A més, es farà un estudi de vigilància de contenidors de restes vegetals per evitar el seu mal ús.

Finalment, també s'implementaran nous contenidors amb una retolació addicional per facilitar la identificació dels residus corresponents a cada fracció.

Aquesta campanya és una de les millores que l'empresa pública comarcal va oferir en la seva oferta per tal de poder renovar el conveni per seguir prestant el servei de neteja i de recollida de residus al municipi de Cambrils. 

També et pot interessar:


Comentaris