EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

El govern de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp es reparteix les carteres

S'han signat els decrets en què es nomenen els Tinents d'Alcalde i els membres de la Junta de Govern Local i es deleguen les competències als regidors i regidores
Fran Morancho, de nou alcalde de Mont-roig del Camp | TarragonaDigital.com
 

 

L'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha signat el Decret de Designació dels membres de la Junta de Govern Local i Tinents d'Alcalde i el Decret de les delegacions de l'Alcaldia a favor de la Junta de Govern Local i dels regidors i regidores. D'acord amb aquestes designacions, els regidors i regidores de l'equip de govern exerciran de la següent manera: 

 

L'alcalde, la primera tinent d'alcalde i el segon tinent d'alcalde

Fran Morancho López renovarà com a alcalde del municipi i s'encarregarà de les àrees de planificació de territori i d'organització interna. Així doncs les seves competències seran les de relacions institucionals i projecció del municipi; protocol; comunicació interna i externa; organització i personal; modernització, transparència i qualitat de l'administració; atenció a la ciutadania; contractació i patrimoni; urbanisme, habitatge i obra pública. Yolanda Pérez Díaz serà la primera tinent d'alcalde i s'ocuparà de les àrees de Turisme i Impuls econòmic. Pel que fa a les seves competències seran les de turisme i platges; impuls econòmic; activitats i mercats; ocupació; diversificació econòmica; polígons industrials; comerç; i agricultura.

 

Vicente Pérez Mula serà el segon tinent d'alcalde i serà regidor de les àrees de Seguretat ciutadana i Cicle Complet de l'Aigua. En aquest sentit, les seves competències seran la Policia Local; protecció civil; mobilitat i aparcaments; subministrament d'aigua, sanejament i depuració. Procediments administratius de requeriments de neteja de parcel·les. Procediments administratius de llicència de gossos perillosos i de llicència d'armes. Procediments administratius sancionadors per infraccions de trànsit. Procediments administratius d'autoritzacions als transportistes a estacionar els vehicles amb una massa màxima autoritzada superior a 3.500 quilos. Procediments administratius de retirada de vehicles abandonats al terme municipal de Mont-roig del Camp

 

Tercer, quarta i cinquè tinent d'alcalde

Enrique López González serà el tercer tinent d'alcalde i regidor de les àrees de Manteniment d'espais i equipaments i d'Hisenda. Dins de les seves competències s'hi engloba el manteniment d'infraestructures i via pública (edificis públics, via pública, serveis generals, parcs i jardins); serveis funeraris i cementiri; serveis econòmics i gestió tributària. Procediments administratius d'autoritzacions d'ús de la via públics i altres espais públics municipals diferents dels equipaments públics per a realitzar activitats de caràcter particular. 

 

La quarta tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Participació ciutadana i Polítiques d'igualtat serà Maria del Remei Benach Font. Les seves competències seran les activitats culturals; el patrimoni cultural; tradicions; participació ciutadana; entitats; polítiques de gènere (LGTBI) i foment de la igualtat entre homes i dones. El cinquè tinent d'alcalde serà Ángel Redondo Ruizaguirre que també s'ocuparà de la regidoria d'Esports, Festes, Entorn Natural i Salut Pública. S'encarregarà de les activitats esportives; casals d'estiu; foment de l'esport base; festes; espais naturals protegits (PEINs); camins; control de plagues; tinença d'animals; polítiques de salut pública. Procediments administratius de requeriments de neteja de parcel·les. 

 

Regidories d'Educació, Gent Gran, i de Joventut, Residus i Neteja viària

Francisca Ortiz Sánchez serà la regidora de les àrees d'Educació, Gent Gran, Acció Social i Pla de Barris. Les seves competències inclouran avis; assistència social a la gent gran; serveis socials; programa de barris 'Pla de Barris de la Florida de Miami Platja'. Procediments administratius d'ajuts socials. Procediments administratius d'altes, baixes i canvis de parada del servei de transport escolar i de bonificació de la tarifa del servei de transport escolar i del servei de les llars d'infants. 

 

Cristina Llorens Pardo serà la regidora de les àrees de Joventut, Residus i Neteja viària, transició energètica i ecològica. S'encarregarà de les polítiques de joventut; impuls del Pla Local de Joventut; Casals de Joves; recollida de residus; campanya de sensibilització en matèria de reducció, reutilització i reciclatge de residus; neteja de la via pública; impuls del Pla de Transició Energètica i Ecològica.