El PPC es presenta com l'únic capaç de «legitimar i donar prestigi» al sector del turisme

Des de Salou, Alejandro Fernández carrega contra els governs de Barcelona, Catalunya i Espanya pel «tracte» que diu que han donat al sector

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, ha visitat Salou per reunir-se amb empresaris del sector turístic. Aprofitant aquest marc, el popular ha assegurat que la seva és l'única formació que fa «un discurs polític dirigit a legitimar i donar prestigi a un sector clau per a l'economia». En aquest sentit, ha recordat que suposa «un 12% del PIB català» i ha criticat que el sector no es mereix «el tracte» que assegura que reben de governs com el de Barcelona, Catalunya i Espanya.

«És el sector que pitjor tracte ha rebut per part de l'extrema esquerra d'Ada Colau, amb la seva turismofòbia; per part del Govern de Catalunya, apujant els impostos en el darrer moment i traslladant un missatge negatiu als turistes de la resta d'Espanya; i del govern d'Espanya, amb declaracions com les del ministre Alberto Garzón», ha sentenciat. 

"35 mesures: Així vol reactivar l'economia post pandèmia Cambrils" "Agenda: Cambrils acull les exposicions de tres artistes"