La urbanització Cova Mar de Salou, sense telèfon ni internet des de fa una setmana

Una avaria hauria provocat el tall de la línia a un centenar d'abonats de Salou el passat dijous 28 de novembre
El carrer Viladomat és un dels afectats per l'avaria telefònica a la zona de Cova Mar de Salou. | Google

Un centenar d'abonats de la urbanització Cova Mar de Salou es troba sense connexió telefònica des de fa una setmana per culpa d'una avaria. Segons informa el Diari Més, el tall del subministrament de la línia telefònica i d'internet es va produïr el passat dijous 28 de novembre i encara avui afectarien algunes cases de carrers de la zona com Pablo Picasso, Viladomat, Velázquez i Lluís Companys.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Fonts de Telefònica citades per aquest mitjà asseguren que l'avaria vindria motivada per unes filtracions d'aigua al cablejat originades, probablement, per unes obres a la zona. Així mateix, l'empresa assegura que està en vies de solucionar el problema, però que depèn de la meteorologia. Els tècnics hauran de localitzar el tram de cablejat afectat i reparar-lo abans que els veïns puguin recuperar la línia.

D'altra banda, els abonats afectats pel tall de la línia critiquen que les empreses subministradores no els aporten informació sobre l'abast de la incidència.

"🗓🎄 AGENDA: Consulta el programa complet de les festes de Nadal a Vila-seca" "🎄 Aquest dijous arriben els nous llums de Nadal a Vila-seca!"