ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Un finalista de Got Talent conduirà un espectacle de terror a Cambrils

Les Halloween Scream Nights tindran lloc els divendres i dissabtes del 12 d’octubre al 10 de novembre
Acherón Delacroix. | 3lements Studio

 

El Parc Samà de Cambrils acollirà les Halloween Scream Nights del 12 d’octubre al 10 de novembre. Seran sis setmanes, on cada divendres i dissabte, el parc es transformarà en un passatge del terror, un escenari de malson com els que s’acostumen a veure en les pel·lícules de terror. L'esdeveniment comptarà amb 90 actors, que tenen la missió d'atemorir els visitants majors de quinze anys.

 

Set passatges del terror i quatre espectacles

Hi haurà set passatges del terror en diversos espais del parc, fet que convertirà el Parc Samà en el Parc del Terror més gran d'Europa. Com destaca l'organització, «Tenim un marc immillorable per oferir una autèntica experiència de por tant per la seva gran dimensió com pels diversos espais que van com anell al dit per fer treure la son als visitants». I és que s'aprofitarà cada racó del parc per a donar una experiència aterradors. Sense anar més lluny, parlem d'espais com el laberint de blat de moro, on ara serà més difícil trobar la sortida per culpa de les companyies que hi aniran sortint.

 

Cada zona es catalogarà segons el grau de por o el tipus d'experiència. Així cada visitant podrà triar fins on resisteix la por. Es troben experiències d'intensitat mitjana-baixa, com la taverna amb la millor beguda i la carn més fresca, però també n'hi ha d'intensitat extrema, com l'espai «Claustrofòbia». Aquesta extreme house és una atracció amb contacte, zones de foscor absoluta, son forts i impactes visuals. També s'oferiran quatre espectacles d'horari fixe per a tots els públics. Un d'aquests, «Maleficarium», combina magia i por i estarà conduït per Acherón Delacroix, finalista dels programes de televisió Got Talent España i Got Talent Magic.

 

Un Halloween Scream Nights per a tota la família

Halloween Scream Nights està pensat per a les famílies. D'aquesta manera, el Parc Samà disposarà d'una àmplia oferta de foodtrucks durant els dies i les nits de l'esdeveniment per a poder menjar alguna cosa entre passatge i passatge. A més, els més joves de quinze anys podran dur a terme diverses activitats durant el dia. Hi haurà tallers relacionats amb el món de la por — decarabasses, disfresses o maquillatge— i zones de terror aptes per a tots els públics. A més, la família que vagi més ben caracteritzada guanyarà un viatge a Sardenya gràcies a un concurs de monstres.

 

Les persones interessades en participar en les Halloween Scream Nights poden comprar l'entrada al web de l'esdeveniment, a un preu reduït de 30 euros. També es poden comprar uns paquets que inclouen nit d'hotel. En el mateix lloc, es poden trobar detallats els set passatges del terror i els quatre espectacles i tota la informació complementària referent a l'activitat.