Cambrils acull la prova solidària amb el càncer infantil «Pedals Non Stop»

Un total de 350 bicicletes pedalaran durant cinc hores per recaptar fons per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu
El passeig de les Palmeres de Cambrils acollirà el «Pedals Non Stop». | Cedida

 

El pròxim dissabte 8 de setembre, a partir de les cinc de la tarda fins a les deu de la nit, el Passeig de les Palmeres de Cambrils, acollirà la sisena edició del «Pedals Non Stop», un esdeveniment solidari de ciclisme organitzat per l'Associació Solidària Pedals Non Stop amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

 

Un total de 350 bicicletes en un esdeveniment que serà un èxit

A fi de recaptar fons econòmics per la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu, un total de 350 bicicletes es pedalejaran durant cinc hores. Mentrestant, hi haurà dos punts de venda de marxandatge, un del mateix Hospital Sant Joan de Déu, amb les famoses polseres 'Candela', i una altra parada on es podrà adquirir marxandatge del «Pedals Non Stop».

 

En ambdós casos, tots els fons recaptats aniran destinats a la investigació del càncer infantil. En aquest sentit, sembla que l'esdeveniment serà un èxit de solidaritat, ja que, segons Jose Maria Vallès, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, «en el dia d'avui ja s'ha assolit el màxim d'inscripcions, la qual cosa ens garantirà l'èxit».

 

Cambrils, destinació de turisme esportiu

Des de l'any 2013, moment en què Cambrils va aconseguir el Certificat de Destinació de Turisme Esportiu, segell de qualitat que emet la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Cambrils treballa amb determinació en la potenciació dels esdeveniments esportius que afavoreixin el binomi esport i turisme.

 

L'organització de cites esportives de renom i nivell mundial, referma la imatge de Cambrils com a destí de turisme esportiu i, així, el publicita als turistes i esportistes que arriben per poder anar fins als seus serveis disponibles i les instal·lacions esportives existents. A més, com en el cas del «Pedals Non Stop», a la localitat costanera també s'organitzen actes i esdeveniments esportius de caràcter solidari, que tenen la intenció de recaptar fons per a campanyes, malalties o organitzacions, i que al mateix temps, serveixen per a fomentar la cohesió i la conscienciació social.