L'Ajuntament de Cambrils impulsa un programa d'inserci贸 laboral per majors de 30 anys

Els participants al Programa 30 Plus han d'estar en situaci贸 d'atur al Baix Camp, Salou o Vila-seca| S'ofereixen contractes de m铆nim sis mesos a cinc municipis
El projecte Programa 30 Plus permet trobar feina en empreses col路laboradores | Ajuntament de Cambrils

 

 

Aquelles persones majors de 30 anys i que estan en situaci贸 d'atur tenen una oportunitat de trobar feina amb el programa d'inserci贸 laboral que ha impulsat l'Ajuntament. El Programa 30 Plus est脿 destinat a ajudar a aquestes persones amb desocupaci贸 en la inserci贸 laboral a trav茅s de la formaci贸 i el treball als municipis de Cambrils, Salou, Vila- Seca, Montbri贸 del Camp i Mont-roig del Camp.

 

Programa 30 Plus ajuda a la inserci贸 laboral

L'Ajuntament de Cambrils ha impulsat el projecte Programa 30 Plus on un grup de vint persones en atur al Baix Camp es podran formar i inserir al m贸n laboral a trav茅s de les empreses col路laboradores en els quatre municipis participants. L'Ajuntament de Cambrils ja ha obert la convocat貌ria per aquest any on totes les persones interessades i que segueixen els requisits exigits, podran tenir acc茅s al programa.

 

Amb l'objectiu d'afavorir la inserci贸 laboral a aquelles persones amb 30 anys o m茅s que estan en situaci贸 de desocupaci贸, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i l'Ajuntament de Cambrils han impulsat aquest projecte per facilitar l'acc茅s al m贸n laboral a les persones demandants.

 

L'Oficina de Treball de la Generalitat de Cambrils, que dep猫n del Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya. | TarragonaDigital

 

Una oportunitat laboral per majors de 30 anys a l'atur

El programa permetr脿 oferir una experi猫ncia laboral a les persones que hi participaran amb l'objectiu de reconduir la traject貌ria professional, a trav茅s d'una formaci贸 que anir脿 orientada a poder millorar l'ocupabilitat del participant en el programa.

 

Les persones que vulguin participar en el programa hauran d'estar inscrites a les oficines de treball del Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya com a demandants d'ocupaci贸 al Baix Camp (Cambrils, Montbri贸 del Camp, Mont-roig i Vinyols i els Arcs, entre altres), Salou i Vila-seca.  

 

Contractes laborals i formaci贸 a quatre municipis

La iniciativa Programa 30 Plus es basa a oferir contractes de m铆nim sis mesos de durada a aquelles empreses que col路laboren amb el projecte. A m茅s es porta a cap un acompanyament i seguiment dels contractes durant l'estada a l'empresa aix铆 com formacions en l'脿mbit dels treballs que es desenvoluparan. Les contractacions es realitzaran entre el 2 d'agost de 2019 i l'1 d'abril de 2020.

 

Aquelles persones que estiguin interessades en el Programa 30 Plus es poden adre莽ar al Centre de Formaci贸 l'Estudi, situar a l'avinguda d'Horta de Santa Maria de Cambrils o b茅 trucant al tel猫fon 977 307 401.

"馃敶 ESGARRIF脫S: PortAventura, objectiu dels terroristes que van atemptar a Cambrils" "馃帀AGENDA: Consulteu els actes de la Festa Major d'Estiu de Vila-seca!"