GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vandellòs, l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip impulsen el 'Camí de Mestral'

Una ruta de senderisme que ofereix «una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori»
Camí de Mestral. El nou producte turístic de Vandellòs, l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

En una nova mostra de la conjunció de forces del sector públic i privat dels municipis que des del 2016 es promocionen sota la marca 'Terres de Mestral', Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, han posat en marxa el 'Camí de Mestral', un nou producte turístic que permetrà als amants del senderisme i de la natura descobrir «una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori, una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva».

 

Tot plegat, una nova ruta senderista de 67,5 km dividits en quatre etapes, que sense grans dificultats tècniques permetrà als «amants de caminar, la natura i la muntanya a tocar del mar», escollir entre diverses opcions: la ruta completa, per gaudir de tot el recorregut, caminant de poble en poble i d’allotjament en allotjament; la dirigida a aquells que no tinguin quatre dies seguits disponibles i puguin fer el recorregut en dos caps de setmana; l’opció 'Premium', per aquells que només vulguin una base on allotjar-se i que sigui un hotel amb encant; i l’opció 'Free + welcome pack', per als que vulguin adquirir el paquet de benvinguda, amb els tracks dels recorreguts, el material divulgatiu i un obsequi inclòs, per descobrir la ruta per lliure.

 

 

El preu varia en funció de l’opció escollida i de les diverses modalitats d’allotjament i de si es tria fer la ruta amb guia o sense, com s’informa en la pàgina web www.terresdemestral.cat. Com a resum general, s’ha editat un material divulgatiu en format de plànol (en català, castellà, anglès i francès), que estarà disponible a les oficines de turisme dels tres municipis.

 

Camí de Mestral. El nou producte turístic de Vandellòs, l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

 

Et pot interessar: