PORTADES

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Salou clou amb 猫xit el primer casal per a nens i joves amb necessitats especials

Una desena de nens, nenes i joves han participat d'aquesta activitat impulsada per l'Associaci贸 Aiguamarina del 5 al 23 d'agost
Per acomiadar el casal, els participants s'han remullat avui, 23 d'agost, a la platja de Ponent. | Ajuntament de Salou

 

L'Associaci贸 Aiguamarina de Salou ha organitzat, entre el 5 i el 23 d'agost, el primer casal d鈥檈stiu adaptat per a participants amb necessitats educatives especials. Una desena de nens, nenes i joves, d鈥檈ntre 9 i 19 anys, han gaudit amb la supervisi贸 de set monitores d'uns dies de lleure a les instal路lacions de l鈥橢scola Santa Maria del Mar, que ha cedit l'Ajuntament de Salou.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

La Fundaci贸 Pere Tarr茅s s'ha encarregat de la gesti贸 de les activitats, que han consistit des d'excursions, sortides a la piscina, parcs recreatius o la platja, fins a gimcanes, activitats de psicomotricitat, pl脿stica, esports o una visita a la granja Les Set Cabretes de Botarell i al Parc Sam脿, entre altres. Per acomiadar el casal, aquest divendres, 23 d'agost, tots junts han compartit una remullada a la platja de Ponent.

 

El casal ha acabat avui amb una remullada a la platja de Ponent i aquesta foto de fam铆lia. | Ajuntament de Salou

 

L鈥檋orari de les activitats ha estat cada dia de 9.00 hores del mat铆 a 3.00 de la tarda, amb dinar incl貌s. El casal ha comptat amb la implicaci贸 de monitores amb formaci贸 com a educadores, professores, psic貌logues i monitores de lleure. Isabel Gorostiaga, representant de l鈥橝ssociaci贸 Aiguamarina, ha apuntat la import脿ncia d'implantar a Salou un casal com aquest 芦per tal de conciliar la vida laboral i familiar禄. En aquest sentit, ha agra茂t el suport del consistori, aix铆 com de la Diputaci贸 de Tarragona i la Fundaci贸 La Caixa que han subvencionat l'activitat. 

Una nova etapa despr茅s del Casal Xic's

Luz Abril Fandi帽o, directora del casal, ha valorat molt positivament la possibilitat que els nens i nenes poguessin participar de les activitats segons les seves capacitats. Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius i Lleure de l'Ajuntament de Salou, Julia G贸mez, ha explicat que 芦tot i que al Casal Xic鈥檚 tenim nens i nenes amb necessitats educatives especials que disposen d鈥檜n vetllador cadascun d鈥檈lls, un cop han passat dels 12 anys han d鈥檃collir-se ja a noves alternatives de lleure i, en aquest casal de l鈥橝ssociaci贸 Aiguamarina hi troben un bon ventall de possibilitats禄.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris