GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Club Nàutic signa la concessió d'explotació del restaurant Barlovento

La durada del contracte és de sis mesos i els dos restaurants estaran oberts abans de Setmana Santa
El nou xef del restaurant del Club Nàutic de Cambrils, Xavi Fernàndez, i el president del Club, Ramon Vallverdú | TarragonaDigital.com
 

 

El president del Club Nàutic Cambrils, Ramon Vallverdú, i els dos nous propietaris del Barlovento han signat aquest passat dilluns, 1 d'abril, la concessió d'explotació del restaurant del Club Nàutic i del Barlovento. La durada del contracte és d'uns sis mesos, just quan està prevista l'inici de la remodelació dels edificis del Club. La signatura s'ha dut a terme a l'Edifici de Capitania del Club Nàutic de Cambrils. 

 

El restaurant del Club Nàutic de Cambrils en mans d'un nou xef

El xef barceloní, Xavi Fernández, passarà a ser el mestre dels fogons del restaurant del Club. Fernández va estudiar a l'Escola de Cuina Bellart de Barcelona i ha assegurat que la seva proposta gastronòmica respectarà la tradició de Cambrils, és a dir, plats amb una gran presència de productes marins i de km 0, però amb un toc d'autor. El passat mes de gener, el Club va rescindir el contracte de Rubén Campos, l'antic propietari del restaurant i, fins ara, no ha fet públiques les seves noves intencions. Campos portava al Club des de l'any 2006. 

 

Pel que fa al Barlovento passarà a mans dels actuals propietaris de l'espai L'Orangerie de Clos Barenys i del Grup El Pati de Cambrils, Josep Bach i Dolors Rom. Aquest espai, igual que fins ara, estarà obert al públic però sempre estarà vinculat a les activitats nàutiques que s'organitzin des del Club cambrilenc, com ara, regates o les activitats de l'Escola de Vela. 

 

En aquests moments, els dos espais estan en procés de remodelació i adaptació per afrontar la nova temporada d'estiu, però estaran operatius i oberts al públic abans de Setmana Santa. 

 

Des del Club, Vallverdú afirma que, el fet que aquesta signatura s'hagi fet abans de Setmana Santa és una peça clau per començar la nova temporada. Tant Vallverdú com el secretari general de l'actual Junta Directiva, Juan Ramon Guillen, creuen que aquest acord els permetrà oferir tant als socis, com als visitants i als veïns i veïnes del municipi una oferta gastronòmica de primera qualitat i molt competitiva.