Els artistes Chano Domínguez i Martirio.

L'Auditori Josep Carreras de Vila-seca suspèn el concert de Martirio d'aquest dissabte pel coronavirus

El concert havia de tenir lloc aquest dissabte 14 de març a les 21 hores

ACTUALITZACIÓ 11/03

A causa de la crisi sanitària provocada pel coronavirus, l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha informat que el pròxim concert  programat per aquest cap de setmana, 'A Bola de Nieve' de Martirio i Chano Dominguez, queda suspès. «Seguint les mesures preventives de seguretat, ens veiem obligats a suspendre el concert del proper dissabte 14 de març», han explicat des de l'Auditori, tot detallant que ja treballa amb la promotora del concert per poder oferir una nova data.

La reconeguda artista Martirio, juntament amb Chano Domínguez, actuarà aquest dissabte 14 de març a l’Auditori Josep Carreras presentant el seu darrer treball discogràfic, 'A Bola de Nieve'. El concert, que començarà a les 21 hores, forma part de la programació de primavera i és una nova aposta pels nous ritmes a l'auditori vila-secà.

Dues dècades fusionant la cobla amb els ritmes jazz

Ja fa 20 anys que Martirio va enlluernar el món al costat del gran pianista gadità Chano Domínguez, amb la seva reinterpretació de les cobles clàssiques amb arranjaments de jazz, col·laboració que va quedar plasmada en l'imprescindible 'Coplas de Madrugá' obrint un camí de fusió  que després van seguir molts altres artistes i que ha donat lloc a un renaixement de la copla. Uns anys més tard li van donar una volta més de rosca en 'Acoplados' amb arranjaments per a orquestra simfònica i Big Band.

Ara, i després de gairebé 15 anys sense gravar nou material, Martirio i Chano s'ajunten per recordar al gran pianista i intèrpret cubà  Ignacio Villa 'Bola de Nieve'. Icona als països de parla hispana, Bola era un talentós pianista i extraordinari intèrpret que cantava als assumptes de l'amor i de l'humor. Tendresa, passió, desencants amorosos però també molt d'humor, és el que trobarem en aquest nou espectacle.

Les entrades  es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici del concert al vestíbul de l’Auditori i al web www.auditorijosepcarreras.cat.